Σεμινάριο για «business analysts» στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Σεμινάριο για «business analysts» στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Στις 26, 28, 31 Μαρτίου, 2, 7, 9 Απριλίου 2014 θα γίνουν τα σεμινάρια που απευθύνονται σε όσους θέλουν να έχουν ενεργό ρόλο στην λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων και σε όσους λαμβάνουν μέρος στη διαδικασία σχεδιασμού και υλοποίησης έργων

Σεμινάριο για «business analysts» στην Ελληνοαμερικανική Ένωση
Ωθηση σε όσους θέλουν να επενδύσουν σε μια νέα καριέρα μπορούν να δώσουν τα σεμινάρια για «business analysts» που διοργανώνει η Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Η εικόνα από την αγορά εργασίας είναι ότι παρά την μεγάλη προσφορά εξειδικευμένων στελεχών όπως Information Technology Business Analyst, Lead Business Analyst, Project Manager Business Analyst, Technical Business Analyst, Financial Business Analyst και Junior Business Analyst, υπάρχει μεγάλη ζήτηση για «business analysts».

Κλείσιμο
Οι «business analysts», δηλαδή οι επαγγελματίες αναλυτές που μπορούν με συστηματικό τρόπο και συγκεκριμένα εργαλεία να στηρίξουν επιχειρηματικές αποφάσεις, νέα έργα ή προϊόντα θεωρούνται δυσεύρετοι αλλά και καλοπληρωμένοι.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση διεξάγει στους χώρους της το σεμινάριο «Business Analysis Fundamentals & Techniques» με ύλη σύμφωνη με τα πρότυπα του International Institute of Business Analysis (IIBA), στις 26, 28, 31 Μαρτίου, 2, 7, 9 Απριλίου 2014 (18.00-22.00).  

Το πρόγραμμα ενδεικτικά απευθύνεται σε όσους θέλουν να έχουν ενεργό ρόλο στην λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων, σε όσους λαμβάνουν μέρος στη διαδικασία σχεδιασμού και υλοποίησης έργων, διαχείρισης αλλαγών και εφαρμογής νέων διαδικασιών ή βελτίωσής τους.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, όλοι όσοι αποκτήσουν τις ειδικές δεξιότητες και την πιστοποίηση για Business Analysis, επενδύουν σε μια νέα καριέρα.  

Για πληροφορίες/εγγραφές:  Ελληνοαμερικανική Ένωση, 210-3680907, www.hau.gr/managem
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης