MIG: Αλλάζουν οι όροι στην αύξηση κεφαλαίου των 5,5 δισ.

MIG: Αλλάζουν οι όροι στην αύξηση κεφαλαίου των 5,5 δισ.

Ο αντιπρόεδρος της MIG κ. Ανδρέας Βγενόπουλος

 

 

 

 

 

 

 

Εναλλακτικούς τρόπους και νέα δομή  για την αύξηση κεφαλαίου, ύψους 5,5 δισ ευρώ πρόκειται να ανακοινώσει η MIG,

Αξίζουν 50% περισσότερο από το ταμπλό οι επενδύσεις της MIG

Ο αντιπρόεδρος της MIG κ. Ανδρέας Βγενόπουλος

Κλείσιμο

 

 

 

 

 

 

 

Εναλλακτικούς τρόπους και νέα δομή  για την αύξηση κεφαλαίου, ύψους 5,5 δισ ευρώ πρόκειται να ανακοινώσει η MIG, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κ. Ανδρέας Βγενόπουλος κατά την διάρκεια τηλεδιάσκεψης με αναλυτές, ύστερα από την δημοσίευση των αποτελεσμάτων.

Ο κ. Βγενόπουλος δήλωσε ότι όταν η χρηματιστηριακή τιμή της εταιρείας βρίσκεται σε discount τουλάχιστον 50% χαμηλότερα από την εσωτερική αξία, τότε δεν ρεαλιστικό να προχωρήσει η αύξηση κεφαλαίου με μια τιμή διάθεση στα 5 ευρώ.

Από την άλλη πλευρά, το management της MIG έλαβε μια δραστική απόφαση για να μην υπάρξει μείωση αξίας (dilution) στους ήδη υπάρχοντες μετόχους για αυτό τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθούν εναλλακτικοί τρόποι, αλλά και διαφορετική δομή στην αύξηση κεφαλαίου.

Μιλώντας για το 2009, ο κ,. Βγενόπουλος είπε ότι θα είναι μια δύσκολη  χρονιά, ωστόσο οι εταιρείες του ομίλου διατηρούν τα μερίδια αγοράς τους και είναι καλά τοποθετημένες έναντι του ανταγωνισμού.

Αναφερόμενος στην Ολυμπιακή είπε ότι το χειρότερο σενάριο για την επόμενη χρήση είναι η MIG να είναι ίσα βάρκα – ίσα νερά (break even) στην επένδυσή της, ενώ από το 2010- 2011 αναμένονται ορισμένες μεγάλες αποδόσεις της επένδυσης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης