Μανιάτης: «Καμία επίσημη ενημέρωση από τη Βουλγαρία»

Μανιάτης: «Καμία επίσημη ενημέρωση από τη Βουλγαρία»

Ο υφυπουργός περιβάλλοντος επισήμανε ότι η  Ελλάδα παραμένει απολύτως σταθερή στη διαχρονική στρατηγική επιλογή της, τόσο για τη χρησιμότητα του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη για την Ελλάδα και την Βουλγαρία....

Μανιάτης: «Καμία επίσημη ενημέρωση από τη Βουλγαρία»
Καμία επίσημη ενημέρωση για την απόφαση του βουλγαρικού υπουργικού συμβουλίου όσον αφορά στην απόσυρση της Βουλγαρίας από την κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, δεν είχε το υπουργείο Περιβάλλοντος, σύμφωνα με τον υφυπουργό Γ. Μανιάτη. «Δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση για την απόφαση», ανέφερε σε ανακοίνωση του.

Ο υφυπουργός περιβάλλοντος επισήμανε ότι η  Ελλάδα παραμένει απολύτως σταθερή στη διαχρονική στρατηγική επιλογή της, τόσο για τη χρησιμότητα του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη για την Ελλάδα και την Βουλγαρία, όσο και για τη χρησιμότητα του αγωγού ως στήριξη της ενεργειακής ασφάλειας της Ευρώπης.

«Συνεχίσουμε τις δράσεις μας με βάση την  πρόσφατη ελληνοβουλγαρική συνάντηση  για προώθηση των περιβαλλοντικών  μελετών στις τοπικές κοινωνίες, όπως άλλωστε συζητήθηκαν και στην πρόσφατη σύσκεψη που έγινε στο ΥΠΕΚΑ με τη συμμετοχή των Βουλευτών, του Περιφερειάρχη και των δημάρχων του Έβρου, προκειμένου να επιλυθούν τα σχετικά προβλήματα», δήλωσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης