Μ/MARITIME: Παρέλαβε δύο φορτηγά πλοία

Μ/MARITIME: Παρέλαβε δύο φορτηγά πλοία

Ο στόλος υπό την πλήρη διαχείριση της εταιρείας ανέρχεται συνολικά σε 18 ιαπωνικά πλοία ξηρού φορτίου με μέση ηλικία 6,7 έτη

AMBER-STAR
Η ελληνικών συμφερόντων ναυτιλιακή εταιρεία M/MATIME στις 21 Μαρτίου 2024, παρέλαβε το MV RISING SKY.GR, πλοίο μεταφορικής ικανότητας 63.405 dwt ναυπηγημένο το 2017 στην Imabari Shipbuilding στην Ιαπωνία, όπως είχε προγραμματιστεί, μετά την ολοκλήρωση μιας πενταετούς συμφωνίας ναύλωσης από Ιάπωνες πλοιοκτήτες. Δύο μήνες αργότερα, η M/MARITIME παρέλαβε το MV AMBER STAR.GR, ένα πλοίο χωρητικότητας 37.692 dwt που ναυπηγήθηκε το ίδιο έτος στο ίδιο ναυπηγείο.

Το MV RISING SKY.GR παραδόθηκε ομαλά υπό την πλήρη διαχείριση της εταιρείας στο λιμάνι Kakinada στην Ινδία και αναχώρησε αμέσως για το πρώτο του ταξίδι.

Το ΜV AMBER STAR.GR παραδόθηκε ομαλά υπό την πλήρη διαχείρισή μας στις 20 Μαΐου 2024 στο λιμάνι Acajutla στο Ελ Σαλβαδόρ. Είναι το τέταρτο πλοίο κατασκευής Imabari που παραδίδεται υπό τη διαχείριση της M/MARITIME από την ίδρυση της εταιρείας.

Διαχειρίζεται επί του παρόντος άλλα τέσσερα πλοία κατασκευής Mitsui, τρία πλοία κατασκευής Saiki, τρία πλοία κατασκευής Hakodate, δύο πλοία κατασκευής JMU, ένα πλοίο κατασκευής Oshima και ένα πλοίο κατασκευής Sin Kurushima.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Οι επίορκοι εφοριακοί στη Χαλκίδα έκαναν μαθήματα εκβιασμών ο ένας στον άλλο - «Αν δεν πάθει πατατράκ αυτή, δεν μαζεύεται»

Νέα ανησυχία για την Κέιτ Μίντλετον: Πιθανό να μην εμφανιστεί ξανά δημόσια μέχρι το 2025

Κυνική ομολογία τρομοκρατών της Χαμάς: Πρώτα τη βίασε ο πατέρας μου, μετά εγώ και ο ξαδερφός μου, αφού τελειώσαμε τη σκοτώσαμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης