Χαράσσοντας νέους ψηφιακούς δρόμους με καινοτόμες λύσεις από τη MainSys

Χαράσσοντας νέους ψηφιακούς δρόμους με καινοτόμες λύσεις από τη MainSys

Η εταιρεία ανταποκρίνεται στις προκλήσεις του σήμερα, χαράσσοντας προοδευτικά μονοπάτια στον κόσμο της ψηφιακής και κοινωνικής καινοτομίας

arthrou-digital
Sponsored Content

«Ψηφιακός μετασχηματισμός», τον ακούμε συχνά αλλά τι πραγματικά είναι με απλά λόγια; Πρόκειται για τη ριζική αλλαγή που προκύπτει από τη χρήση και ενσωμάτωση τεχνολογικών λύσεων σε διάφορους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Η εταιρεία MainSys διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στον ψηφιακό μετασχηματισμό, με ταυτόχρονη χρήση αλγορίθμων Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), χιλιάδων εταιρειών και οργανισμών, παρέχοντας εξειδικευμένες ψηφιακές λύσεις που ενισχύουν την αποδοτικότητα, τη διαφάνεια και την εξυπηρέτηση του κοινού. Η εταιρεία επιδεικνύει πρωτοπορία και καινοτομία σε ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

Πιο συγκεκριμένα, η MainSys έχει ασχοληθεί με την δημιουργία ψηφιακών πλατφορμών και εφαρμογών που διευκολύνουν την πρόσβαση σε πολιτιστικό περιεχόμενο και εκδηλώσεις ανοίγοντας τις πύλες του πολιτισμού στον κόσμο. Σε συνεργασία με το Μουσείο της Ακρόπολης, η MainSys ανέπτυξε τη διαδικτυακή πύλη του Μουσείου που το καθιστά e-προσβάσιμο από επισκέπτες σε όλο στον κόσμο αλλά και την εφαρμογή e-ticketing.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης