NBG Pay: Προμήθεια μόνο 0,50% για συναλλαγές έως 10€ μέσω POS για τις μικρές & μικρομεσαίες επιχειρήσεις

NBG Pay: Προμήθεια μόνο 0,50% για συναλλαγές έως 10€ μέσω POS για τις μικρές & μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Διατηρεί μειωμένη την προμήθεια εκκαθάρισης συναλλαγών με όλες τις χρεωστικές, πιστωτικές & προπληρωμένες κάρτες.

kedriki

Sponsored content

Η NBG Pay, πρωτοπόρος εταιρεία τεχνολογιών και υπηρεσιών πληρωμής, στηρίζει τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής χρήσης των τερματικών POS, με σταθερά μειωμένη προμήθεια εκκαθάρισης ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Συγκεκριμένα, η NBG Pay δίνει τη δυνατότητα σε ατομικές επιχειρήσεις, ομόρρυθμες και ετερόρρυθμες εταιρίες να αποδέχονται πληρωμές μέσω POS, για συναλλαγές έως 10€, με χαμηλή προμήθεια ίση με 0,50%. Έτσι, επιχειρήσεις όπως καταστήματα ψιλικών ειδών και γρήγορης εστίασης, mini market και περίπτερα, έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν με χαμηλό κόστος.

Oι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν το κατάλληλο POS ανάμεσα στα διαθέσιμα μοντέλα τερματικών που προσφέρονται από την NBG Pay: Tο σταθερό POS Desk/2600, ιδανικό για ταμεία επιχειρήσεων, το ασύρματο POS Move/2500 και το Android DX 8000, ιδανικά για επιχειρήσεις στις οποίες πραγματοποιούνται συναλλαγές στον εσωτερικό και στον εξωτερικό χώρο των εγκαταστάσεών τους.

Η NBG Pay προσφέρει, πέρα από τις προηγμένες τεχνολογικές λύσεις με υψηλή ταχύτητα συναλλαγών, ένα προνομιακό πακέτο παροχών, με ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική και ευέλικτα πακέτα υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα για την NBG Pay εδώ. 
Logo_3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης