Έρχεται το νέο 5άστερο… glamping «91 Αthens Riviera» στη Βούλα – Oι τιμές

Έρχεται το νέο 5άστερο… glamping «91 Αthens Riviera» στη Βούλα – Oι τιμές

Ένα νέο τουριστικό προϊόν για την Αθήνα, βασισμένο στη φιλοσοφία του πολυτελούς camping (glamorous camping) σε σκηνές- καμπάνες επιφάνειας 43 τ.μ. με τιμές από τα 660 ευρώ ανά διανυκτέρευση για την πιο απλή σκηνή

n1-glamping
Από τις 10 Ιουνίου και με τιμές από τα 660 ευρώ τη διανυκτέρευση για την πιο απλή σκηνή ξεκινούν οι κρατήσεις στο νέο πολυαναμενόμενο glamping στα νότια προάστια της Αθήνας, το ‘’91 Athens Riviera’’ που ανοίγει τις πύλες του από τη φετινή θερινή σεζόν στην Α’ πλαζ Βούλας.

Το νέο project της Grivalia Hospitality υπό τη διαχείριση του ομίλου της Domes Resorts, φιλοδοξεί να συστήσει ένα νέο τουριστικό προϊόν για την Αθήνα, βασισμένο στη φιλοσοφία του πολυτελούς camping (glamorous camping) σε σκηνές- καμπάνες επιφάνειας 43 τετραγωνικών μέτρων -κάποιες από τις οποίες διαθέτουν και δικές τους μικρές πισίνες- με διαμορφωμένους κήπους, παροχές και υπηρεσίες 5 αστέρων.

Οι τιμές ξεκινούν στην έναρξη της σεζόν από τα 660 ευρώ ανά διανυκτέρευση για την πιο απλή σκηνή με κήπο με πλήρεις παροχές εντός, αντίστοιχες ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, ενώ όταν πρόκειται για οικογενειακή καμπάνα με μικρή πισίνα για δύο ενήλικες με παιδιά η τιμή ανά διανυκτέρευση ξεκινά από τα 891 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης