Προνομιακό βιομηχανικό οικόπεδο στη Μεταμόρφωση σε τιμή ευκαιρίας

Προνομιακό βιομηχανικό οικόπεδο στη Μεταμόρφωση σε τιμή ευκαιρίας

Σε ιδανικό σημείο της πιο ανερχόμενης -επιχειρηματικά- περιοχής της Μεταμόρφωσης, ένα άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο 8.100 τ.μ. αποτελεί μοναδική επενδυτική ευκαιρία για όσους αναζητούν την ιδανική τοποθεσία για τη δημιουργία της μελλοντικής ιδιοκτησίας ή για την επέκταση της ήδη υπάρχουσας επιχείρησης τους

oikopedo-arthrou
Sponsored Content

Το οικόπεδο εκτείνεται σε επιφάνεια 8.100 τετραγωνικών μέτρων και έχει 0.9 συντελεστή δόμησης και 0.3 συντελεστή κάλυψης, εξασφαλίζοντας ισορροπημένη χρήση του εκτεταμένου οικοπέδου. Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του είναι η ευνοϊκή συνένωση των αγροτεμαχίων από το οποίο έχει προέλθει, προσφέροντας ένα χρηστικό μέγεθος και ένα βολικό σχήμα για τη δημιουργία μιας μεγάλης ιδιοκτησίας.
oikopedo1_2

Αυτή η δυνατότητα ανοίγει νέους ορίζοντες για επενδύσεις και ανάπτυξη σε μια περιοχή που διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα. Στη βόρεια πλευρά της Αθήνας, μια ανάσα από την Εθνική Οδό, το οικόπεδο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Μεταμόρφωσης, προσδίδοντας ευκολία στην πρόσβαση όχι μόνο στο κέντρο της πόλης, αλλά και στα προάστεια.
oikopedo2

Διαβάστε περισσότερα: www.newmoney.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης