Tο μοναδικό σούπερ γιοτ στον κόσμο από χρυσό 24 καρατίων

Tο μοναδικό σούπερ γιοτ στον κόσμο από χρυσό 24 καρατίων

To μήκους 41,4 μέτρων AK Royalty λάμπει κάτω από τον αραβικό ήλιο του Ντουμπάι και είναι διαθέσιμο προς ναύλωση για 112.000 ευρώ την εβδομάδα

n3-yacht
Οταν ήρθε η ώρα να αγοράσει το γιοτ των ονείρων του ο Aaron Fidler, ήξερε ακριβώς τι ήθελε: ένα γρήγορο, σπορ πολυτελές σκάφος, που να τραβά πάνω του όλα τα βλέμματα και να ταιριάζει με τη χρυσή Lamborghini του. Γεννημένος στην Αυστραλία και πρώην αρχιμηχανικός, o Filder είχε ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, από ευρωπαϊκές μητροπόλεις μέχρι το τροπικό δάσος του Αμαζονίου και την έρημο Ατακάμα της Χιλής, πριν αγοράσει το AK Royalty το 2022. «Ονειρευόμουν από καιρό να έχω ένα γρήγορο και σπορ Palmer Johnson, οπότε όταν το yacht βγήκε στην αγορά, ήξερα ότι ήταν αυτό που έψαχνα», λέει ο Fidler στο Robb Report.

Μέσα στο υπερπολυτελές superyacht

Eνα μεγάλο μέρος της ανακατασκευής πολλών εκατομμυρίων δολαρίων του σημερινού ιδιοκτήτη επικεντρώθηκε στη μετατροπή του υπάρχοντος λευκού εξωτερικού χρώματος σε λαμπερό χρυσό. «Χρειάστηκε χρόνος, χρήμα και πολύ δουλειά για να φτιαχτεί το συγκεκριμένο μείγμα από χρυσόσκονη 24 καρατίων και θαλάσσια βαφή, έτσι ώστε το yacht να λάμπει κάτω από την αντανάκλαση του ήλιου. Η τεχνική βαφής «χρειάστηκε μήνες για να τελειοποιηθεί», λέει ο Fidler.

Διαβάστε περισσότερα: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης