Ο ξάδερφος του Άλκη Δαυίδ, Χρήστος Λεβέντης, πήρε με 13,1 εκατ. τη βίλα στις Σπέτσες

Ο ξάδερφος του Άλκη Δαυίδ, Χρήστος Λεβέντης, πήρε με 13,1 εκατ. τη βίλα στις Σπέτσες

Η βίλα του επιχειρηματία άλλαξε χέρια σε πλειστηριασμό λόγω καταδίκης του στις ΗΠΑ για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης της Λόρεν Ρίβς

villadavid
Στα χέρια του Χρήστου Λεβέντη ξάδερφου του Άλκη Δαυίδ φέρεται να κατέληξε η βίλα του επιχειρηματία στις Σπέτσες μετά τον χθεσινό πλειστηριασμό.

Ο Χρήστος Λεβέντης είναι μη εκτελεστικό μέλος της Coca Cola HBC και πρόεδρος της επενδυτικής Alpheus Capital που εδρεύει στο Λονδίνο. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως αναλυτής στην Credit Suisse αλλά και τη JP Morgan.

Σημειώνεται ότι η βίλα του Άλκη Δαυίδ βγήκε σε πλειστηριασμό με τιμή εκκίνησης στα 7,44 εκατ. ευρώ και μετά από τρίωρη μάχη που κράτησε από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι κατακυρώθηκε στα 13.120.014 ευρώ, δηλαδή με 5.680.014 ευρώ παραπάνω από την τιμή εκκίνησης.

Όπως είχε αποκαλύψει το newmoney.gr ο Άλκης Δαυίδ είχε καταθέσει αίτηση αναστολής του πλειστηριασμού μέσω του δικηγόρου του Θέμη Σοφού, η οποία όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έγινε αποδεκτή.

villas_david


Πώς κατέληξε το σπίτι σε πλειστηριασμό

Ο εν λόγω πλειστηριασμός είναι το αποτέλεσμα μιας καταδίκης του Α. Δαυίδ στις ΗΠΑ για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης της Λόρεν Ρίβς, η οποία είναι και η επισπεύδουσα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα διεθνών μέσων, τον Οκτώβριο του 2019 ο Άλκης Δαυίδ καταδικάστηκε από δικαστήριο των ΗΠΑ να καταβάλει στην Λορεν Ρίβς 4,35 εκατ. δολ. ως αποζημίωση για σεξουαλική κακοποίηση. Η Λόρεν Ριβς, είχε εργαστεί ως σεναριογράφος και περφόρμερ για το FilmOn, ένα τηλεοπτικό δίκτυο που του ανήκει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο newmoney.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Εύβοια: «Στα τυφλά» οι έρευνες για τον αγνοούμενο πιλότο - Χαμηλή ορατότητα, οι ελπίδες στους δύτες (βίντεο και φωτογραφίες)

Κακοκαιρία Elias: Εικόνες καταστροφής στον Βόλο - 257 διασώσεις, πλημμύρισαν σπίτια, ΙΧ χάθηκαν στα λασπόνερα

Η Δόμνα Μιχαηλίδου απαντά στο «απρόσκλητη» του Κασσελάκη: «Δεν ήμουν καλεσμένη του, τον υποδέχθηκα ως όφειλα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης