Μυτιληναίος: «Χτίζει» τον νέο μεγάλο ιδιωτικό πάροχο ενέργειας μετά τη ΔΕΗ

Μυτιληναίος: «Χτίζει» τον νέο μεγάλο ιδιωτικό πάροχο ενέργειας μετά τη ΔΕΗ

Γιατί η εταιρεία, που έχει ήδη πάνω από 530.000 μετρητές, επιμένει στις εξαγορές στον κλάδο της προμήθειας κερδίζοντας ήδη ένα ισχυρό μερίδιο αγοράς που στοχεύει να φτάσει στο 20% έως 25% το 2024

evaggelos_mytilinaios__1_
Σχεδόν το διπλασιασμό του μεριδίου της στην αγορά της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου εντός του 2024 προγραμματίζει η Μυτιληναίος, με την προσέλκυση μεγάλων βιομηχανικών και εμπορικών πελατών, νοικοκυριών αλλά και νέων εξαγορών.

Η χθεσινή επισημοποίηση της συμφωνίας για την απόκτηση της Volterra που ανήκε στον όμιλο ΑΒΑΞ, έναντι μέγιστου τιμήματος 24 εκατ. ευρώ επιβεβαιώνει την τάση συγκέντρωσης στην αγορά της προμήθειας που ξεκίνησε πέρσι μέσα στην ενεργειακή κρίση, με την απόκτηση της WATT &VOLT και φαίνεται να επεκτείνεται στην προσπάθεια επιβίωσης των μικρότερων εταιρειών του κλάδου αλλά και στην διεύρυνση της πελατειακής βάσης των μεγάλων ενεργειακών ομίλων της χώρας. Όπως αναφέρουν στελέχη της Μυτιληναίος, με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η εξυγίανση και η ενοποίηση των ενεργειακών αγορών με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου προς όφελος των καταναλωτών.

Από τον Αύγουστο του 2022 έως σήμερα η Μυτιληναίος είναι η μόνη καθετοποιημένη επιχείρηση που έχει επενδύσει στην εξαγορά εταιρειών από τον κλάδο της προμήθειας, διαθέτοντας συνολικά κεφάλαια 60 εκ. ευρώ και ενσωματώνοντας 225.000 μετρητές.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονήθηκε υποψήφιος πρόεδρος του Ισημερινού - Δείτε τη στιγμή της εκτέλεσής του

Ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο του Μιχάλη - Τρεις μέρες θα απολογούνται οι Κροάτες χούλιγκανς

Βίντεο: Ο Τζο Μπάιντεν απομακρύνει ζωύφιο από το στήθος δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια συνέντευξης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης