8ο Mediterranean Yacht Show: Κατέκτησε την πρωτιά στις διεθνείς εκθέσεις επαγγελματικών σκαφών αναψυχής

8ο Mediterranean Yacht Show: Κατέκτησε την πρωτιά στις διεθνείς εκθέσεις επαγγελματικών σκαφών αναψυχής

Δικαίωμα συμμετοχής στην έκθεση είχαν σκάφη με μήκος από 24 μέτρα και άνω, καθιστώντας το MEDYS το μοναδικό κλαδικό γεγονός αυτού του βεληνεκούς στην Ελλάδα που απευθύνεται αποκλειστικά στο ανώτερο τμήμα του luxury yachting

Yacht-Show_2
Έχοντας αναδειχθεί σε ένα από τα κορυφαία γεγονότα για επαγγελματίες του κλάδου, το 8ο Mediterranean Yacht Show (MEDYS) συγκέντρωσε ξανά στην Ελλάδα τα διεθνή φώτα της δημοσιότητας ως η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο.

Δικαίωμα συμμετοχής στην έκθεση είχαν σκάφη με μήκος από 24 μέτρα και άνω, καθιστώντας το MEDYS το μοναδικό κλαδικό γεγονός αυτού του βεληνεκούς στην Ελλάδα που απευθύνεται αποκλειστικά στο ανώτερο τμήμα του luxury yachting. Στη φετινή έκθεση το παρών έδωσαν 92 σκάφη συνολικού μήκους 3,5 χιλιομέτρων με τη λίστα αναμονής (λόγω περιορισμένου χώρου στο λιμάνι του Ναυπλίου) να ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Προκειμένου να γίνει κατανοητό το σχετικό μέγεθος, αξίζει να αναλογιστεί κανείς ότι ο αριθμός σκαφών που έλαβαν μέρος ήταν πολλαπλάσιος αυτών που συμμετείχαν στις αντίστοιχες εκθέσεις στην Αντίγκουα (για το Δυτικό Ημισφαίριο) και στη Βαρκελώνη (για τη Δυτική Μεσόγειο).

Με αφορμή την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 8ου Mediterranean Yacht Show, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού, Μιχάλης Σκουλικίδης δήλωσε: “Καθώς η Ελλάδα εδραιώνεται δυναμικά την τελευταία δεκαετία στο χώρο του luxury yachting, o θεσμός – πλέον – του Mediterranean Yacht Show έρχεται να λειτουργήσει ώς ένα από τα βασικά εργαλεία προώθησης της ποιότητας και της αξιοπιστίας των σκαφών που δραστηριοποιούνται με ελληνική επαγγελματική άδεια. Η διευρυμένη παρουσία εταιρειών και σκαφών που ξεπέρασε και φέτος κάθε προσδοκία αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της σωστής στρατηγικής κατεύθυνσης που ακολούθησε ο Σύνδεσμός μας κατά τη δημιουργία και τη διεύρυνση της έκθεσης όλα αυτά τα χρόνια”.

Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: «Δεν μπορώ να καταπιώ τις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη γυναίκα μου – Με τον Ανδρουλάκη έχουμε μεγάλες διαφορές»

Δείτε βίντεο: Η Αυλωνίτου του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει από την κουζίνα της να... τηγανίσουν τον Μητσοτάκη

«Πάρτι» στο Twitter με την παρέμβαση Κοτζιά για το 4άρι στην Κύπρο - «Πρώην ΥΠΕΞ... Άγιο είχαμε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης