Wall Street: Αποτίναξε τους φόβους της τραπεζικής κρίσης - Σε θετικό έδαφος οι δείκτες

Wall Street: Αποτίναξε τους φόβους της τραπεζικής κρίσης - Σε θετικό έδαφος οι δείκτες

Οι αναλυτές εξακολουθούν να αποτιμούν τις τελευταίες αποφάσεις των κεντρικών τραπεζών - Οι μετοχές των μεγάλων αμερικανικών τραπεζών βρέθηκαν υπό αυξημένη πίεση

wall_st
Σε αντιστροφή του κλίματος που επικρατούσε κατά τη διάρκεια των συναλλαγών προχώρησαν οι δείκτες της Wall Street, την τελευταία ώρα της συνεδρίασης, καθώς η μετοχή της Deutsche Bank κατάφερε να περιορίσει τις απώλειες που σημείωνε.

Έτσι, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones ενισχύθηκε 132 μονάδες ή 0,41% και διαμορφώνεται στις 32.238 μονάδες. Ο δείκτης βαρόμετρο S&P 500 σημείωσε άνοδο 0,57% στις 3.971 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq έκλσεισε με κέρδη 0,31% και τις 11.823 μονάδες.

Οι διαπραγματευόμενες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης μετοχές της Deutsche Bank, περιόρισαν στο 3,2% από 7% τις απώλειες. Η βουτιά της μετοχής της γερμανικής τράπεζαν προβλημάτισε τους επενδυτές, προκαλώντας έντονες ανησυχίες για την κατάσταση των ευρωπαϊκών τραπεζών.

Στον απόηχο της τραπεζικής κρίσης, οι μετοχές των μεγάλων αμερικανικών τραπεζών βρέθηκαν υπό αυξημένη πίεση, περιορίζοντας ωστόσο τις απώλειες. Η Citigroup έκλεισε με πτώση 0,81%, η μετοχή της JP Morgan υποχώρησε 1,47% και η Wells Fargo έχασε 1,04%.Οι περιφερειακές τράπεζες περιορίστηκαν κατά 1,5%.

Οι αναλυτές εξακολουθούν να αποτιμούν τις τελευταίες αποφάσεις των κεντρικών τραπεζών, με τη Federal Reserve να προχωράει σε νέα αύξηση επιτοκίων κατά 25 μονάδες βάσης, αλλά και να υιοθετεί έναν σαφώς ηπιότερο τόνο σε σχέση με τις προηγούμενες συνεδριάσεις.


newmoney.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Αδιανόητη δήλωση από τη μητέρα της 13χρονης στη Λακωνία - «Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο πατέρας, πήγαινε με πολλούς»

Η Deutsche Bank το επόμενο «μαύρο πρόβατο» των ευρωπαϊκών τραπεζών - Τι προβλέπουν οι αναλυτές

Γιώργος Συγγελίδης: Ο οραματιστής πατριάρχης μιας επιχειρηματικής αυτοκρατορίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης