Η Μυτιληναίος ο μεγαλύτερος πάροχος μετά τη ΔΕΗ με πάνω από 550.000 πελάτες

Η Μυτιληναίος ο μεγαλύτερος πάροχος μετά τη ΔΕΗ με πάνω από 550.000 πελάτες

Πώς χτίζει την ισχυροποίηση της θέσης του στην λιανική, ανοικτή και νέα εξαγορά - Οι κινήσεις της αγοράς και η αποεπένδυση των ΕΛΤΑ από την ενέργεια

evaggelos-mytilinaios-_2_
Μια πελατειακή βάση που υπολογίζεται σε πάνω από μισό εκατομμύριο εξασφαλίζει η Μυτιληναίος, με την απόκτηση της Watt&Volt με την οποία άνοιξε πέρσι, -μεσούσης της ενεργειακής κρίσης – ο κύκλος των εξαγορών στον τομέα της προμήθειας.

Η εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας που ξεχώρισε ανάμεσα στις μη καθετοποιημένες επιχειρήσεις την τελευταία δεκαετία ενσωματώνεται στο δυναμικό της Μυτιληναίος, στο οποίο προσθέτει περισσότερους από 200.000 πελάτες.

Όπως έχει δηλώσει η εταιρεία, η ενσωμάτωση της Watt&Volt ενισχύει περαιτέρω την καθετοποίηση του τομέα Ενέργειας της Mυτιληναίος, φέρνοντάς την πιο κοντά στη δημιουργία του παρόχου της νέας εποχής (Utility of the Future), που η εταιρεία κατά την πρόσφατη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 2022, δεν απέκλεισε να συμπληρωθεί και με νέα εξαγορά.

Η συμφωνία για την απόκτηση της Watt&Volt, επιβεβαίωσε πέρσι την αδυναμία των μη καθετοποιημένων ομίλων να σταθούν στην αγορά της προμήθειας, η οποία βρέθηκε να σφυροκοπείται από την ενεργειακή κρίση και να εξαντλεί την ρευστότητα των παρόχων. Στην αγορά προεξοφλούν συνέχιση της συγκέντρωσης στον κλάδο που αποτελεί μια αναγκαστική διέξοδο και παρόμοιο δρόμο φαίνεται να αναζητούν και άλλες μικρές εταιρείες του κλάδου.

Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με την εξαφάνιση ζευγαριού Αμερικανών από τη Μεθώνη - Ποιες μαρτυρίες ερευνούν οι Αρχές

Τι πραγματικά είπε η Τζένιφερ Λόπεζ στον Μπεν Άφλεκ στo viral βίντεο από τα Grammy

Υποχώρησε ο χιονιάς, επιμένει ο παγετός - Πού θα χιονίζει σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης