Επιταγή ακρίβειας: Νέα ΑΦΜ σήμερα για το έκτακτο επίδομα 250 ευρώ

Επιταγή ακρίβειας: Νέα ΑΦΜ σήμερα για το έκτακτο επίδομα 250 ευρώ

Επιταγή ακρίβειας: Τα ΑΦΜ που ακολουθούν

epidomata
Νέα ΑΦΜ μακροχρόνια ανέργων μπορούν να υποβάλουν σήμερα, Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 από τις 00.00 έως τις 23:59 αίτηση για την επιταγή ακρίβειας. 

Σε ισχύ βρίσκεται από χθες η πλατφόρμα για την εφάπαξ έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 250 € που θα καταβάλει η ΔΥΠΑ σε μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους που έχουν συμπληρώσει 12 με 24 μήνες συνεχόμενης ανεργίας.

Σήμερα νέα ΑΦΜ μπαίνουν στο παιχνίδι και συγκεκριμένα τα ΑΦΜ που λήγουν σε 2,3,4 και 5. Οι ενδιαφερόμενοι για να εισέλθουν στην πλατφόρμα για την επιταγή θα πρέπει να έχουν στη κατοχή τους, τους προσωπικούς τους κωδικούς πρόσβασης του Taxisnet.

Οι δικαιούχοι

Την επιταγή ακρίβειας των 250 ευρώ μπορούν να την λάβουν και οι μακροχρόνια άνεργοι που δεν επιδοτούνται.

Επιταγή ακρίβειας δικαιούνται να λάβουν οι άνεργοι που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο της ΔΥΠΑ που:

συμπληρώνουν στις 30 Νοεμβρίου 2022 άνω των 12 και έως 24 μήνες συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας στο μητρώο ανέργων της Δ.ΥΠ.Α.

δεν είναι δικαιούχοι κανενός άλλου είδους παροχής, επιδόματος, βοηθήματος ή ενίσχυσης από τη Δ.ΥΠ.Α., εξαιρουμένων των παροχών που προέρχονται από τα προγράμματα κοινωνικής και στεγαστικής πολιτικής

Κλείσιμο
δεν είναι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος των οικονομικών παροχών που χορηγούνται σε άτομα με αναπηρία ή του επιδόματος παιδιού

το ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2021 δεν ξεπερνά τα 14.000 ευρώ για τους άγαμους, σε κατάσταση χηρείας ή εν διαστάσει, τα 20.000 ευρώ για τους έγγαμους και τα μέρη συμφώνου συμβίωσης προσαυξανόμενα κατά 3.000 ευρώ για κάθε παιδί ή τα 23.000 ευρώ για μονογονείς, συν επιπλέον 3.000 ευρώ για κάθε παιδί μετά το πρώτο.

Επιταγή ακρίβειας: Τα ΑΦΜ που ακολουθούν

Από αύριο, Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου έως και τις 19 Δεκεμβρίου μπορούν να υποβάλουν αίτηση για την επιταγή ακρίβειας συγκεκριμένες κατηγορίες μακροχρόνια ανέργων.

Αναλυτικά:

Στις 17 Δεκεμβρίου από τις 00.00 έως 23.59 μπορούν να υποβάλουν αίτηση για την επιταγή ακρίβειας οι πολίτες που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 6,7,8 και 9

Από τις 18 Δεκεμβρίου στις 00.00 έως και τις 19 του ίδιου μήνα στις 7 π.μ. μπορούν να υποβάλουν αίτηση όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτως του λήγοντος αριθμού του ΑΦΜ.

Οι πληρωμές

Η περίοδος καταβολής της επιταγής ακρίβειας μπορεί να ολοκληρωθεί σε πρώτη φάση στις 20 Δεκεμβρίου 2022 από τη Δ.ΥΠ.Α. και είναι δυνατή η παράταση αυτής έως την οριστική ολοκλήρωση καταβολής της εφάπαξ έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης.

Ειδήσεις σήμερα:

Φινάλε για τον α' κύκλο του Maestro - Αποθεωτικά τα σχόλια στο Twitter

Όταν ο Αντίνοος Αλμπάνης φίλησε στο στόμα τον Θεοχάρη Ιωαννίδη - «Φιλάς ωραία»

«Μπόνους» στους συνεπείς οφειλέτες του Δημοσίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης