TUI: Ελλάδα και Μαγιόρκα «πρωταθλήτριες» το φετινό φθινόπωρο

TUI: Ελλάδα και Μαγιόρκα «πρωταθλήτριες» το φετινό φθινόπωρο

Για την Ελλάδα, η TUI εκτιμά φέτος ότι θα ξεπεράσει το ορόσημο των 3 εκατομμυρίων ταξιδιωτών από όλες τις ευρωπαϊκές αγορές όπου δραστηριοποιείται

Corfu among the 10 cheapest holiday destinations
Τα ελληνικά νησιά και η Μαγιόρκα είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι στο τέλος της φετινής θερινής περιόδου, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού τουριστικού οργανισμού. Μάλιστα η TUI Γερμανίας, σύμφωνα με τους επιτελείς της στο Αννόβερο, βλέπει πλέον ως ολοένα και πιο δημοφιλή τάση τις διακοπές για τους Ευρωπαίους με το ξεκίνημα του φθινοπώρου.

Μαγιόρκα και Ελλάδα επωφελήθηκαν τα μάλα φέτος το φθινόπωρο, την περίοδο Σεπτεμβρίου- Οκτωβρίου και όπως αναφέρεται σχετικά «οι κρατήσεις δεν έγιναν σε αντικατάσταση των άλλων (θερινών) μηνών διακοπών, αλλά οι επισκέπτες είτε έκλεισαν ένα ακόμη ταξίδι είτε παρέτειναν για μερικές ακόμη ημέρες την περίοδο των διακοπών τους, τις οποίες είχαν ήδη προγραμματίσει για τα τέλη του καλοκαιριού».

Ειδικά για τη χώρα μας, για την οποία η TUI εκτιμά φέτος ότι θα ξεπεράσει το ορόσημο των 3 εκατομμυρίων ταξιδιωτών από όλες τις ευρωπαϊκές αγορές όπου δραστηριοποιείται (σ.σ. κι όχι μόνο από τη Γερμανία), πολλά νησιά αλλά και προορισμοί στην ηπειρωτική Ελλάδα παρουσίασαν υψηλές πληρότητες τόσο για το μήνα Σεπτέμβριο όσο και για τον Οκτώβριο. Στη Μαγιόρκα η αξία των κρατήσεων για τον όμιλο ξεπέρασε σε νούμερα μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, τις επιδόσεις προ κορωνοϊού, το 2019, με αύξηση 10% τις τελευταίες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου, ψηλότερα από ποτέ.

Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βαρόνος της μαφίας της Ιταλίας συλλαμβάνεται στην Αργεντινή

OHE: Η καλλιέργεια παπαρούνας στο Αφγανιστάν αυξάνεται ραγδαία μετά την επιστροφή των Ταλιμπάν

GNTM 5: Οι τέσσερις νέες παίκτριες και οι... μεταμορφώσεις του «makeover» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης