Όμιλος Γκριμάλντι: Οι επενδύσεις στην Ηγουμενίτσα – Τα σχέδια για Ηράκλειο και Πάτρα

Όμιλος Γκριμάλντι: Οι επενδύσεις στην Ηγουμενίτσα – Τα σχέδια για Ηράκλειο και Πάτρα

Πώς ο Εμάνουελ Γκριμάλντι επικράτησε στον διαγωνισμό για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας - Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι του Ομίλου - Τι δήλωσε ο Managing Director του Ομίλου για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας μέσω της επένδυσης

grimaldi-e1665218836861
Τίναξε την μπάνκα στον αέρα ο Εμάνουελ Γκριμάλντι στο διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ με το τίμημα που έδωσε για να πάρει το 67% του λιμανιού της Ηγουμενίτσας αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Τα 84,2 εκατομμύρια ευρώ προκάλεσαν ίλιγγο αφού είναι σχεδόν 80 φορές πάνω από τα κέρδη του λιμανιού που κυμαίνονται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Σειρά παίρνει το λιμάνι του Ηρακλείου για το οποίο ο Εμάνουελ Γκριμάλντι δείχνει ενδιαφέρον και έχει ενημερώσει ότι θα καταθέσει προσφορά ενώ στο βάθος έρχεται και το λιμάνι της Πάτρας.

Την περασμένη εβδομάδα βρεθήκαμε στο Σορέντο της Ιταλίας για να παρακολουθήσουμε το XXV Euromed Convention-Grimaldi Group. Η υπόθεση του διαγωνισμού για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας που βρισκόταν σε εξέλιξη αποτελούσε θέμα συζήτησης. Ο ναπολιτάνικος όμιλος κόντρα στον ΟΛΘ του Ιβάν Σαββίδη. Υπήρχε μία ανησυχία στην ιταλική πλευρά για την έκβαση. Το ήθελαν πολύ το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Οι φήμες που κυκλοφορούσαν ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν κατέβηκε τελικά στον διαγωνισμό για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης θέλοντας να ρίξει το βάρος στην Ηγουμενίτσα είχε δημιουργήσει προβληματισμό για την εξέλιξη του διαγωνισμού.

Ο Εμάνουελ Γκριμάλντι στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε έδειξε πόσο ήθελε να πάρει την Ηγουμενίτσα λέγοντας ότι ο όμιλος είναι ο μεγαλύτερος πελάτης του, ενώ τόνισε ότι δεν κινείται επιθετικά αλλά παίζει άμυνα θέλοντας να υπερασπίσει τα ναπολιτάνικα συμφέροντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Οι Ευρωπαίοι είδαν στην Πράγα το πραγματικό πρόσωπο του Ερντογάν - Καρότο και μαστίγιο από Μητσοτάκη

Αποφυλακίστηκε η απατεώνισσα του Instagram Άννα Σόροκιν και νοίκιασε σπίτι στο Μανχάταν

Η Βόρεια Κορέα χαρακτηρίζει τις δοκιμές πυραύλων μέτρο νόμιμης άμυνας μπροστά στις «στρατιωτικές απειλές» των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης