Στον Σπύρο Θεοδωρόπουλο το 45% της ιστορικής σοκολατοβιομηχανίας ΙΟΝ

Στον Σπύρο Θεοδωρόπουλο το 45% της ιστορικής σοκολατοβιομηχανίας ΙΟΝ

Αίσθημα χαράς και ικανοποίησης και από τις δύο πλευρές για την παραμονή της ιστορικής σοκολατοβιομηχανίας σε «ελληνικά χέρια»

ion33333
Η Bespoke SGA Holdings, συμφερόντων του επιχειρηματία κ. Σπύρου Θεοδωρόπουλου και οι μέτοχοι της ΙΟΝ ΑΕ, ανακοινώνουν την είσοδο της Bespoke στην ιστορική σοκολατοβιομηχανία με την απόκτηση ποσοστού 45%, σε συνέχεια της συμφωνίας μεταξύ των μετόχων των δύο εταιρειών.

spyros_theodoropoulos_ion_xr
Ο κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος, αναφερόμενος στην απόκτηση του ποσοστού, δήλωσε: «Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική συμφωνία για τον κλάδο των τροφίμων στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη μας χαρά που θα συμμετέχουμε στην εμβληματική σοκολατοβιομηχανία ΙΟΝ. Πιστεύουμε ότι οι προοπτικές για το μέλλον της εταιρείας, των εργαζομένων, των συνεργατών και των καταναλωτών της είναι εξαιρετικά ευοίωνες».

Σε κοινή δήλωσή τους, οι μέτοχοι της ΙΟΝ Α.Ε. ανέφεραν: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η εταιρεία μας αποκτά έναν συνέταιρο, όπως είναι ο κ. Σπ. Θεοδωρόπουλος και θα παραμείνει σε αμιγώς ελληνικά χέρια. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με τις ίδιες αξίες, την ίδια ποιότητα και το ίδιο επιχειρηματικό ήθος, που χαρακτηρίζουν την ΙΟΝ στη μακρά ιστορία της».

Πηγή: www.newmoney.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών από την Ελλάδα σε χώρες της Ευρώπης

Ανατροπή στην υπόθεση Λιγνάδη: Έφεση από την Εισαγγελία Εφετών για την μία αθώωσή του και τις ποινές

400 Ρώσους κατασκόπους έχουν απελάσει οι Ευρωπαίοι αλλά είναι μόνο οι μισοί πράκτορες του Πούτιν, λέει ο αρχηγός της MI6


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης