Νέο deal στα τρόφιμα – συνεργασία της εταιρείας Σαμούρη με τη Switz Group

Νέο deal στα τρόφιμα – συνεργασία της εταιρείας Σαμούρη με τη Switz Group

Είναι η πέμπτη ελληνικη επιχείρηση τροφίμων  στην οποία μπαίνει ο Ινδός Taizoon Khorakiwala

deal
Μετά την Olympic Foods, την CSM Hellas Bakery Solution, την Κρητών Άρτος και πρόσφατα τους «Κουλουράδες», ο Ινδός επιχειρηματίας της Switz Group, προσέγγισε και έκανε «μέλος» της οικογένειάς του την εταιρεία Σαμούρη, συμπληρώνοντας ένα ακόμη κομμάτι των επενδύσεων του στην Ελλάδα. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία Σαμούρη, ενισχύει την θέση της στην αγορά οικιακής ζαχαροπλαστικής, με νέες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό, εργατικό δυναμικό, νέα προϊόντα, νέα σημεία διανομής και προοπτική εξαγωγών.

               Ο Ινδός δισεκατομμυριούχος μεγαλοεπενδυτής Taizoon Khorakiwala του Switz Group, που μπήκε στην ελληνική αγορά το 2017 με σκοπό να ταράξει τα νερά στον κλάδο της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων και να επενδύσει 100 εκατ. ευρώ, δεν σταματά την αναζήτηση αξιόλογων εταιρειών στην αγορά τροφίμων. Στόχος του είναι οι εταιρείες που επιλέγει να αποκτήσουν ηγετική θέση στους τομείς δραστηριοποίησής τους. Η τελευταία του επιτυχία, είναι η στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία της Αριάννας (Φωτογραφία) και της Έλενας Σαμούρη.

               Σε δήλωσή της η CEO της εταιρείας Αριάννα Σαμούρη επιβεβαίωσε την είδηση: «Δεν είμαστε πια μόνες μας. Είναι μία στρατηγική συνεργασία η οποία δίνει νέα πνοή στην αγορά οικιακής ζαχαροπλαστικής και θα «λύσει τα χέρια» στις Ελληνίδες νοικοκυρές καθώς λανσάρουμε πλέον πολλά νέα προϊόντα. Τώρα η νοικοκυρά, που μας εμπιστεύεται τα τελευταία 40 χρόνια, δεν θα παίρνει από εμάς μόνο τα είδη διακόσμησης. Πλέον θα μπορεί να δημιουργεί γλυκά από την αρχή μέχρι το τέλος με τα προϊόντα Σαμούρη» Τα νέα προϊόντα πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμα στα ράφια των ελληνικών σούπερ μάρκετ. «Κάνουμε νέα αρχή και νέα δυναμική είσοδο και σε άλλα κομμάτια της οικιακής ζαχαροπλαστικής» λέει με ενθουσιασμό η Αριάννα Σαμούρη και συνεχίζει «Τα προϊόντα μας βρίσκονται στα ράφια μεγάλων super market τα τελευταία 40 χρόνια. Είμαστε υπερήφανες που καταφέραμε να μάθουμε στην Ελληνίδα, την τέχνη της διακόσμησης. Γι αυτό και μας έχει εμπιστευτεί και εμείς με τη σειρά μας, δεν την έχουμε διαψεύσει. Τώρα ανοίγουν νέοι ορίζοντες. Αυτή η συνεργασία θα δημιουργήσει μία άλλη, πιο μεγάλη αλλά και πιο στενή σχέση με τον καταναλωτή. Όσοι αγαπούν τα υλικά ΣΑΜΟΥΡΗ να είναι σίγουροι πως, όχι μόνο δεν θα αλλάξουμε προφίλ, παραμένοντας πιστοί στην παράδοση και στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, αλλά θα τους δώσουμε την δυνατότητα περισσότερων επιλογών… τώρα τα προϊόντα μας είναι μία πρόκληση, για να εξερευνήσουν όρια και δυνατότητες και βέβαια να τα ξεπεράσουν».  Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης