Τουρισμός: Περιορίστηκαν κατά 40% οι απώλειες στα ξενδοχεία φέτος σε σύγκριση με το 2019

Τουρισμός: Περιορίστηκαν κατά 40% οι απώλειες στα ξενδοχεία φέτος σε σύγκριση με το 2019

Νέο «στοίχημα» ο χειμώνας για τα ελληνικά ξενοδοχεία - Εντός των επόμενων ημερών θα τρέξει το πρόγραμμα του χειμερινού και εναλλακτικού τουρισμού

hotel_radisson
Στο μείον 40% σε σύγκριση με τα νούμερα του 2019 περιορίζονται φέτος οι απώλειες στα ελληνικά ξενοδοχεία, με τον κλάδο να στρέφει το βλέμμα τώρα στη χειμερινή περίοδο ειδικά όσον αφορά τα ξενοδοχεία συνεχούς λειτουργίας στα αστικά κέντρα και στους ορεινούς και ημιορεινούς όγκους της χώρας.

Από το βήμα του Συμβουλίου Προέδρων Ξενοδοχειακών Ενώσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή σύσσωμης της ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στο πλαίσιο και της έκθεσης Philoxenia-Hotelia, που διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας ανέφερε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ‘’τρέξει’’ για πρώτη φορά φέτος η καμπάνια που σχεδίασε το υπουργείο Τουρισμού σε συνεργασία με τον ΕΟΤ για την προώθηση του χειμερινού και του εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας.

Μια καμπάνια για το city break στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τις υπόλοιπες πόλεις αλλά κυρίως έμφαση θα δοθεί στην ελληνική ύπαιθρο και τις περιφέρειες της χώρας που παραπέμπουν σε «απαράμιλλης ομορφιάς προορισμούς που πρέπει ο ταξιδιώτης, ειδικά αυτός που έρχεται από το εξωτερικό, να τους γνωρίσει».

Στόχος είναι η νέα καμπάνια να έχει πολύ μεγάλη διεισδυτικότητα και στο εσωτερικό, αλλά κυρίως στο εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Έληξε μετά από 13 χρόνια η συντηρητική θητεία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς - «Ελεύθερη» η Αμερικανίδα ποπ σταρ

Ο Όσκαρ Πιστόριους έστειλε γράμμα στους γονείς της δολοφονημένης Ρίβα Στέενκαμπ για να... αποφυλακιστεί!

Γλίτωσε το πρόστιμο η 11χρονη «εισβολέας» - Πως περιγράφει τη στιγμή που αγκάλιασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης