Επιστρεπτέα 7: Τέλος οι αιτήσεις – Μεγάλη Εβδομάδα οι πληρωμές

Επιστρεπτέα 7: Τέλος οι αιτήσεις – Μεγάλη Εβδομάδα οι πληρωμές

Χάνουν την επιδότηση κλειστές επιχειρήσεις το 2021 λόγω τζίρου του 2020 - Εντάσσονται όμως νέες που δεν είχαν λάβει ποτέ ξανά Επιστρεπτέα

epitages_trapezes
«Όποιος προλάβει… την Επιστρεπτέα πήρε» καθώς σήμερα κλείνει η διορία συμμετοχής και ήδη πάνω από 580.000 επιχειρήσεις και επαγγελματίες έχουν υποβάλει αίτηση στο MyBusinessSupport.

Θα περιλαμβάνει και νέους δικαιούχους, όπως επιχειρήσεις που άνοιξαν μετά τον Δεκέμβριο του 2019 και δεν είχαν πάρει ποτέ ξανά Επιστρεπτέα.

«Στην πηγή» δεν θα φτάσουν όμως χιλιάδες άλλες κλειστές επιχειρήσεις, καθώς διατηρείται ο «κόφτης» που μπήκε το 2021 και αποκλείει τις επιχειρήσεις που το 2020 είχαν έστω και 1 ευρώ αύξηση τζίρου έναντι του 2019.

Για την Επιστρεπτέα 6 πριν δύο μήνες που μοίραζε τα μισά λεφτά (από 500 ευρώ μόλις αντί 1.000 που θα δίνει κατ’ελάχιστον η Επιστρεπτέα 7) είχαν υποβληθεί πάνω από 722.000 αιτήσεις. Αλλά αυτό δεν φαίνεται ότι θα επαναληφθεί γιατί ο όρος πτώσης το τζίρου πετάει εκτός επιδότησης ακόμα και επιχειρήσεις που παραμένουν επί 6 και πλέον μήνες κλειστές.

Διαβάστε τη συνέχεια στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα

Νότια Κορέα: Ξεπέρασαν τους 1.800 οι θάνατοι

Survivor: Η Ψιψινέλ, ο Δρακουμέλ και οι μπλε που άντεξαν κάτω από τη μπάρα

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για επίθεση σε πετρελαιοπηγές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης