Latsco Family Office: Στο μετοχικό κεφάλαιο της Obrela Security Industries το fund της Μαριάννας Λάτση

Latsco Family Office: Στο μετοχικό κεφάλαιο της Obrela Security Industries το fund της Μαριάννας Λάτση

Η επένδυση του Latsco Family Office αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης προς μια ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της κυβερνοασφάλειας

latsi
Νέα επένδυση για τον επενδυτικό βραχίονα του Latsco Family Office, συμφερόντων Μαριάννας Ι. Λάτση, με την είσοδό του στο μετοχικό κεφάλαιο της ελληνικής εταιρείας Obrela Security Industries, ενός από τους πρωτοπόρους στις υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας.

Η επένδυση του Latsco Family Office ενισχύει περαιτέρω την θέση της Obrela Security Industries στον κλάδο και αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης προς μια ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο άκρως ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον της κυβερνοασφάλειας, επενδύοντας και στηρίζοντας εμπράκτως την αναπτυξιακή της στρατηγική.

Σήμερα οι παραδοσιακές λύσεις ασφαλείας δεν διαθέτουν την ικανότητα, την κλίμακα και την ταχύτητα για να συμβαδίσουν με την αύξηση των κινδύνων στον κυβερνοχώρο, με αποτέλεσμα την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για λύσεις έγκαιρης αναγνώρισης και προειδοποίησης απειλών, με παράλληλη δυνατότητα επέμβασης για την αντιμετώπισή τους (Managed Detection and Response). H Obrela Security Industries προστατεύει τους πελάτες της 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, από κυβερνοαπειλές, εξασφαλίζοντας έγκαιρη ανίχνευση και προστασία σε πραγματικό χρόνο, ακόμα και εάν τα συστήματα ασφαλείας τους έχουν παραβιαστεί ή δεν αποδίδουν.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης