Τι συμβαίνει με τα ναυπηγεία Ελευσίνας - Γιατί υπάρχει στασιμότητα

Τι συμβαίνει με τα ναυπηγεία Ελευσίνας - Γιατί υπάρχει στασιμότητα

Το αρχικό ποσό που έρεπε να καλύψει η ΟΝΕΧ από παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες είχε υπολογιστεί περίπου στα 100 εκατομμύρια ευρώ χωρίς να υπολογίζονται τα λεφτά για επενδύσεις

elefsinasnew
Στασιμότητα παρατηρείται στην υπόθεση της πώλησης των Ναυπηγείων Ελευσίνας. Ενώ οι διαδικασίες είχαν αρχίσει με ενθουσιασμό πρωτοστατούντος του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του Αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ, τώρα υπάρχει ένα μούδιασμα. Ο αμερικανικών συμφερόντων όμιλος ΟΝΕΧ, με επικεφαλής τον Πάνο Ξενοκώστα κινείται για την απόκτηση των ναυπηγείων εφαρμόζοντας το μοντέλο της Σύρου, δηλαδή συμφωνία με τράπεζες για τις δανειακές υποχρεώσεις, συμφωνία με το δημόσιο για τα χρωστούμενα από ασφαλιστικές εισφορές και πληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων.

Το αρχικό ποσό που έρεπε να καλύψει η ΟΝΕΧ από παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες είχε υπολογιστεί περίπου στα 100 εκατομμύρια ευρώ χωρίς να υπολογίζονται τα λεφτά για επενδύσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newmoney στην πορεία και μετά από έλεγχο το ποσό ξεπερνάει τα 200 εκατομμύρια ευρώ και προστίθενται συνεχώς νέα ποσά.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr


Ειδήσεις σήμερα: 
To Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξειδικεύει τις κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας για τους S-400

Τι απαντά ο Πολάκης στον Τσίπρα μετά το «άδειασμα» για τους «δοσίλογους» της ΝΔ

Στα φαρμακεία τα self test - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης