Jumbo: Ξεκινούν να λειτουργούν με click inside και click away

Jumbo: Ξεκινούν να λειτουργούν με click inside και click away

Ενεργοποιήθηκε ηλεκτρονική πλατφόρμα στο site της αλυσίδας για τα ραντεβού - Το «παραθυράκι» του click away που θα χρησιμοποιήσει η επιχείρηση – Μεγάλη προσπάθεια σε τεχνικό επίπεδο να μπουν τελικά στο click away και οι 7 αλυσίδες της Inditex (Zara, Bershka, Pull & Bear, Massimo Dutti, Stradivarius κοκ)

jumbo
Ο κύβος ερρίφθη. Οι αρχικοί ενδιασμοί του Απόστολου Βακάκη και της διοικητικής ομάδας της Jumbo τελικά κάμφθηκαν και πλέον από αύριο τα καταστήματα της Jumbo θα ανοίξουν τελικά τις πόρτες τους σε Αττική, Πάτρα και Χαλκίδα για καταναλωτές που θα έχουν κλείσει ραντεβού μέσω του click inside ή θα έχουν παραγγείλει μέσω click away.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε προηγηθεί σπριντ για να γίνει τεχνικά εφικτή η δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης των ραντεβού που θα υποβάλλονται. Ραντεβού βέβαια με βασικό «κόφτη» των αριθμό των πελατών εντός των καταστημάτων.

Η σχετική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της αλυσίδας ενεργοποιήθηκε πριν από λίγο προκειμένου οι πελάτες να κλείνουν ραντεβού προκειμένου να αγοράσουν επιτόπου προϊόντα βιβλιοχαρτοπωλείου, ένδυσης και υπόδησης μιας και η αλυσίδα διαθέτει και τους τρεις ΚΑΔ.

Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Σάλος με δικηγόρο στο Περού: Έκανε σεξ σε live streaming ακροαματικής διαδικασίας!

O «τέλειος» Φεβρουάριος: Τι κάνει τον μήνα που ξεκινά σήμερα να ξεχωρίζει;

«Πόλεμος των εμβολίων»: Επιπλέον 9 εκατ. δόσεις από την AstraZeneca για να «καλμάρει» η ΕΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης