Νέο Δ.Σ. στους εκδότες εφημερίδων-ΕΙΗΕΑ

Νέο Δ.Σ. στους εκδότες εφημερίδων-ΕΙΗΕΑ

Με στόχο τη συνέχιση των επαφών με τους θεσμικούς φορείς για τη στήριξη των εφημερίδων και την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τη διεύρυνση των μελών της  εκλέχτηκε το νέο Δ.Σ της Ενωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.

EIHEA-logo-menoumespiti
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο απέκτησε η Ενωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΗΕΑ). Την περασμένη Παρασκευή διεξήχθη η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης και διεξήχθησαν εκλογές για τη συμπλήρωση του Δ.Σ. της Ενωσης το οποίο στη συνέχεια συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε σώμα.
Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Αλ. Σκαναβής(Ελ. Τύπος), Γραμματέας ο Τάσος Μπούρας(Sport Day), αντιπρόεδρος ο Κ. Γέρου(Star), ταμίας ο Κ. Γκαβούνας(Ο Λόγος) και μέλος ο Ι. Φιλιππάκης(Δημοκρατία, Espresso, ΕΣΤΙΑ). Αναπληρωματικά μέλη εκλέχτηκαν οι Δ. Στεφανάκης(Φως των Σπορ) και Γ. Μιχαλόπουλος(Ελ. Ωρα).
Το νέο Δ.Σ. των εκδοτών  θα συνεχίσει τις επαφές με την κυβέρνηση για την ανάγκη ενίσχυσης του Τύπου. Επίσης, στόχος της Ενωσης είναι η αλλάγή του καταστατικού για τη διεύρυνση της ΕΙΗΕΑ με την εγγραφή και εκδοτών εβδομαδιαίων εφημερίδων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης