Η ηλεκτρονική τραπεζική στην υπηρεσία των επιχειρήσεων

Η ηλεκτρονική τραπεζική στην υπηρεσία των επιχειρήσεων

Τραπεζικές συναλλαγές μέσω υπολογιστή από απόσταση, για ασφάλεια και ευελιξία στις συναλλαγές των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων

1_alpha

Sponsored Content

Σε όλες τις χώρες με ανεπτυγμένο τραπεζικό σύστημα, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική τραπεζική ή e-banking προκειμένου να παρέχουν υπηρεσίες μέσω του διαδικτύου, χωρίς δηλαδή τη φυσική παρουσία του πελάτη σε κάποιο υποκατάστημα της τράπεζας. Η αυτοματοποιημένη παροχή νέων αλλά και παραδοσιακών προϊόντων και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών αποδείχτηκε ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο με πολλές δυνατότητες αφού μπορούμε πλέον εύκολα να κάνουμε συναλλαγές με κάρτες, να κανονίσουμε τις οφειλές μας προς την Εφορία ή να πληρώσουμε τα τέλη κυκλοφορίας και τόσα άλλα. Ωστόσο, σε αυτή την απαιτητική περίοδο, η ηλεκτρονική τραπεζική δεν είναι απλά χρήσιμη, αλλά και απαραίτητη σε ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Οι απαραίτητες ψηφιακές υπηρεσίες
Σε αυτή τη νέα πραγματικότητα, που απαιτεί σύγχρονες λύσεις, η Alpha Bank συνεχίζει να πρωτοπορεί με ένα ολοκληρωμένο φάσμα ψηφιακών λύσεων, ώστε να παρέχει άμεση και υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση σε κάθε επιχείρηση. Άλλωστε, βασική μέριμνα της Alpha Bank παραμένει η ασφαλής και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του κοινού, ακόμη και από απόσταση.
Σε ένα πλήρως ασφαλές περιβάλλον ηλεκτρονικών εργασιών, όλοι οι πελάτες της Alpha Bank, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, μπορούν να πραγματοποιούν ψηφιακά τις συναλλαγές τους, διατηρώντας τον απόλυτο έλεγχο των οικονομικών τους, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα. Μάλιστα, με τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Τράπεζας να έχει ξεκινήσει από το 2017, σήμερα πάνω από το 90% των εγχρήματων συναλλαγών των πελατών πραγματοποιούνται στα ψηφιακά της δίκτυα (web, mobile, ATM και στα Αυτόματα μηχανήματα πληρωμών APS).

2_alpha_2

Σύγχρονα τραπεζικά εργαλεία για επιχειρήσεις
Κλείσιμο
Με δεδομένο ότι το αίτημα της εποχής είναι η ασφαλής, γρήγορη και εύκολη εξυπηρέτηση, η Alpha Bank παρέχει στους εταιρικούς πελάτες της τη δυνατότητα να εκτελούν μέσω υπολογιστή, με το myAlpha Web για Επιχειρήσεις, τις εξής τραπεζικές συναλλαγές:
-Εξόφληση λογαριασμών, καρτών και δανείων
-Πληρωμή προμηθευτών σε Ελλάδα και εξωτερικό
-Εκτέλεση μισθοδοσίας του προσωπικού
-Πρόσβαση στο πιστωτικό τους όριο
-Online Νομιμοποίηση Εκπροσώπησης
Για την καλύτερη λειτουργία του ηλεκτρονικού εμπορίου των πελατών της, η τράπεζα έχει αναπτύξει μια σειρά από χρήσιμα εργαλεία, που δίνουν στο αγοραστικό κοινό τη δυνατότητα να πραγματοποιεί πληρωμές στο ηλεκτρονικό κατάστημα κάθε επιχείρησης με κάρτα, ψηφιακό πορτοφόλι (wallet) ή τραπεζικό λογαριασμό.

3_alpha_2

Καινοτομία στην εξυπηρέτηση
Η Alpha Bank, μέσω των καινοτομιών που εισάγει στις υπηρεσίες της, αναδεικνύεται πλέον σε ηγέτη της τραπεζικής, που οδηγεί τις εξελίξεις, ειδικότερα ως προς την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πελατών της. Μία από τις πρωτοποριακές παροχές της είναι και το myAlpha Ραντεβού, με το οποίο ανταποκρίνεται στη διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη των επιχειρήσεων για μεγαλύτερη ασφάλεια και ευελιξία στις συναλλαγές τους.
Έτσι, κάθε επαγγελματίας μπορεί να προγραμματίσει ηλεκτρονικά το ραντεβού του με το εξειδικευμένο προσωπικό της τράπεζας, ώστε να συζητήσει για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διαθέτει ή τυχόν θέλει να αποκτήσει, με όποιο τρόπο επιθυμεί: με βιντεοκλήση, τηλεφωνικά ή και από κοντά, χωρίς αναμονή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης