Λαθραία καύσιμα: Μια ανοιχτή πληγή

Λαθραία καύσιμα: Μια ανοιχτή πληγή

Η περίπτωση βενζινάδικων που είναι ανοιχτά ενώ έχει ανακληθεί η άδεια τους έρχεται να τονίσει τα κακώς κείμενα του χώρου, όπου κάποιοι επιμένουν να λειτουργούν εις βάρος των πολλών

4899390
Ανοιχτό εξακολουθεί να είναι γνωστό βενζινάδικο επι της Λεωφόρου Μαραθώνος στον Γέρακα, το οποίο εξακολουθεί να λειτουργεί, παρά το γεγονός ότι έχει ανακληθεί η άδειά του από τον Ιανουάριο του 2019.

Αυτό αναφέρεται στο έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών το οποίο απεστάλη στην ΑΑΔΕ και την Ελεγκτική Υπηρεσία Τελωνείων για την συγκεκριμένη επιχείρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι η μόνη που εξακολουθεί να εξυπηρετεί το κοινό παρά την ανάκληση άδειας λειτουργία της, αφού σύμφωνα με κύκλους του αρμόδιου υπουργείου υπάρχουν δεκάδες παρόμοιες περιπτώσεις ανά την Ελλάδα.

Μάλιστα όλα ακολουθούν την ίδια πεπατημένη σε ότι αφορά την επαναλειτουργία τους, συστήνοντας άλλες εταιρίες, ώστε να μην κατεβάσουν ρολά.

Στην περίπτωση του Γέρακα, η αίτηση επαναλειτουργίας της επιχείρησης με άλλη επωνυμία από αυτήν με την οποία λειτουργούσε όταν ανακλήθηκε η άδεια του, δεν ικανοποιήθηκε από το Υπουργείο.


Εν τούτοις εξακολουθεί να πουλάει καύσιμα και μάλιστα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, δημιουργώντας ποικίλα ερωτηματικά για την προέλευσή τους, όπως το κατά πόσο είναι νόμιμα ή όχι.

Ειδήσεις σήμερα:

Σακέλλης στον ΘΕΜΑ 104,6: Ο τουρισμός χάθηκε για φέτος


Σύγχυση για το «άνοιγμα» του τουρισμού σε Ελ. Βενιζέλος και Μακεδονία από 15 Ιουνίου


Εκτός ελέγχου: Άλλοι 3 νεκροί στις διαδηλώσεις στις ΗΠΑ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης