Μη χάσετε αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ το υπέροχο μυθιστόρημα της Ευγενίας Φακίνου «Τυφλόμυγα»

Μια μεγάλη στιγμή μιας από τις πιο αγαπημένες σύγχρονες Ελληνίδες συγγραφείς. Ερωτικές σκηνές απείρου πάθους συνθέτουν μια ιστορία χωρίς νικητές και ηττημένους, αλλά πολύ πέρα από τα συνηθισμένα.

Σαν ερωτικό θρίλερ εξελίσσεται η «Τυφλόμυγα», ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή βιβλία της Ευγενίας Φακίνου. Παράδοξα περιστατικά, αλλόκοτες καταστάσεις διαπλέκονται αριστοτεχνικά στο κείμενο, παρασύροντας τον αναγνώστη σε μια μαγική περιπέτεια αισθησιασμού. Αλλά και σε μια ανατομία της ερωτικής έλξης: «Εκείνη ξάπλωνε με την ελπίδα της επανάληψης» γράφει η Φακίνου, «για ν' αντιληφθεί ότι ο Σίμος δεν επαλαμβανόταν, τουλάχιστον από φορά σε φορά, διότι και η τέχνη του έρωτα και της συνουσίας δεν έχει απεριόριστες παραλλαγές. Ο Σίμος έκανε όλες τις γυναίκες να νιώθουν σημαντικές. Ζούσαν με την ελπίδα μιας επόμενης συνάντησης, μιας νέας συζήτησης. Διότι οι γυναίκες υπάρχουν περισσότερο όταν κάποιος τις θαυμάζει και τις προσέχει, παρά όταν τις βλέπουν αδιάφορα ή από συνήθεια. Και τότε υπάρχουν ασφαλώς, αλλά απλώς υπάρχουν. Ο Σίμος τούς έδινε το περισσότερο».

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το εξαιρετικό μυθιστόρημα της Ευγενίας Φακίνου «Τυφλόμυγα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

book1

Το δράμα της μετανάστευσης μέσα από τα μάτια μιας 16χρονης από τα Σφακιά. Πριν προλάβει να μεγαλώσει, ένα κορίτσι γίνεται μητέρα μέσα στις απάνθρωπες συνθήκες της ξενιτιάς στη Γαλλία. Μία αληθινή ιστορία.

Winslow_02

Μόλις κυκλοφόρησε το πιο σημαντικό σύγχρονο αστυνομικό μυθιστόρημα - Έργο της πένας του σπουδαίου Don Winslow παρουσιάζει γλαφυρά κα με τρομακτικό ρεαλισμό τον σκοτεινό και ενίοτε βρόμικο κόσμο της αστυνομίας - Το βιβλίο έχει χαρακτηριστεί σαν «Game of Thrones αλλά με αστυνομικούς»

4
vivlio-pic-tessera

Το βιβλίο, που υπογράφουν οι ιδρυτές της πρώτης σχολής φλερτ στην Ελλάδα «Men of Style» χαρτογραφεί τις συνθήκες που καθιστούν τον άνδρα επιτυχημένο στη διαδικασία προσέγγισης του αντίθετου φύλου. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Έσοπτρον»

8