Μη χάσετε αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ το υπέροχο μυθιστόρημα της Ευγενίας Φακίνου «Τυφλόμυγα»

Μια μεγάλη στιγμή μιας από τις πιο αγαπημένες σύγχρονες Ελληνίδες συγγραφείς. Ερωτικές σκηνές απείρου πάθους συνθέτουν μια ιστορία χωρίς νικητές και ηττημένους, αλλά πολύ πέρα από τα συνηθισμένα.

Σαν ερωτικό θρίλερ εξελίσσεται η «Τυφλόμυγα», ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή βιβλία της Ευγενίας Φακίνου. Παράδοξα περιστατικά, αλλόκοτες καταστάσεις διαπλέκονται αριστοτεχνικά στο κείμενο, παρασύροντας τον αναγνώστη σε μια μαγική περιπέτεια αισθησιασμού. Αλλά και σε μια ανατομία της ερωτικής έλξης: «Εκείνη ξάπλωνε με την ελπίδα της επανάληψης» γράφει η Φακίνου, «για ν' αντιληφθεί ότι ο Σίμος δεν επαλαμβανόταν, τουλάχιστον από φορά σε φορά, διότι και η τέχνη του έρωτα και της συνουσίας δεν έχει απεριόριστες παραλλαγές. Ο Σίμος έκανε όλες τις γυναίκες να νιώθουν σημαντικές. Ζούσαν με την ελπίδα μιας επόμενης συνάντησης, μιας νέας συζήτησης. Διότι οι γυναίκες υπάρχουν περισσότερο όταν κάποιος τις θαυμάζει και τις προσέχει, παρά όταν τις βλέπουν αδιάφορα ή από συνήθεια. Και τότε υπάρχουν ασφαλώς, αλλά απλώς υπάρχουν. Ο Σίμος τούς έδινε το περισσότερο».

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το εξαιρετικό μυθιστόρημα της Ευγενίας Φακίνου «Τυφλόμυγα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

book_main

Ένα μπεστ-σέλερ που έγινε ένα εξαιρετικά επιτυχημένο σίριαλ. Καθόλου τυχαίο, μιας και πρόκειται για το ημερολόγιο ενός έρωτα τόσο φλογερού που κατακαίει ακόμη και τους ίδιους τους εραστές

1