Η νέα μεγάλη δύναμη στον κόσμο των θρίλερ είναι από τη Γερμανία και έρχεται στο Public

Η νέα μεγάλη δύναμη στον κόσμο των θρίλερ είναι από τη Γερμανία και έρχεται στο Public

Το βιβλίο «Καλό μου Παιδί» της Romy Hausmann θα σε εντυπωσιάσει. Έχει τη δύναμη να σε κρατήσει σε αγωνία, μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Εσύ ακόμα να το διαβάσεις;

kalomoypaidi
Ένας άντρας απαγάγει μία γυναίκα και τη φυλακίζει μαζί με δύο παιδιά σε μία απομακρυσμένη καλύβα στο δάσος, χωρίς παράθυρα. Ο άντρας είναι βίαιος, καθορίζει τις ώρες φαγητού, τουαλέτας, μελέτης και έχει δημιουργήσει ένα ειδικό σύστημα εξαερισμού για το σπίτι. Όταν, ύστερα από μήνες, η μάνα κατάφερε να αποδράσει, σκοτώνοντας τον κακοποιό της, τρέχει πανικόβλητη και τραυματίζεται σοβαρά από ένα διερχόμενο όχημα. Τα γεγονότα συνεχίζονται στο νοσοκομείο, με την αποκάλυψη πως το όνομα της γυναίκας είναι «Λένα», ίδιο με το όνομα της 14 χρόνια εξαφανισμένης φοιτήτριας Λένας Μπεκ. Οι γονείς της Λένας Μπεκ ενημερώνονται και, έτσι, αναζωπυρώνεται η αίσθηση πως η κόρη τους είναι ζωντανή. Φτάνοντας στο νοσοκομείο, συνειδητοποιούν πως η Λένα δεν είναι η κόρη τους, αλλά η Άννα, η κόρη της Λένας έχει πολλές ομοιότητες εμφανισιακά με την φοιτήτρια. Μήπως η Λένα δεν είναι η μάνα των 2 παιδιών τελικά; Μήπως το πραγματικό της όνομα δεν είναι «Λένα»;

Who is who

Η Romy Hausmann είναι Γερμανίδα συγγραφέας, τηλεοπτική δημοσιογράφος αλλά και σύμβουλος στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Γεννήθηκε το 1981 στο Arnstadt. Έκανε το συγγραφικό της ντεπούτο με το βιβλίο «Καλό μου παιδί», το οποίο έγινε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το νο1 βιβλίο στην κατάταξη με τα χαρτόδετα μυθιστορήματα, με τις καλύτερες πωλήσεις το 2019. Σε μικρό χρονικό διάστημα, έγινε επίσης, το νο1 στην λίστα SPIEGEL bestseller. Σήμερα ζει στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας, μαζί με την οικογένειά της, σε ένα απομακρυσμένο σπίτι στο δάσος. Το βιβλίο της έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία, έχοντας ήδη μεταφραστεί σε περισσότερες από 19 γλώσσες, ενώ παράλληλα, ετοιμάζεται και η κινηματογραφική του μεταφορά.

H Romy Hausmann έρχεται στo #PublicEventsGoSocial

Το #PublicEventsGoSocial συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και υποδέχεται στις 2 Ιουνίου και ώρα 19:00, σε ζωντανή σύνδεση, τη Romy Hausmann, τη νέα ανερχόμενη δύναμη στο χώρο των θρίλερ! Το βιβλίο της κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και η παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί μέσα από τη σελίδα του Public στο Facebook και το κανάλι του Public στο YouTube.

Συντονιστείτε στο #PublicEventsGoSocial σε Facebook, YouTube και blog και παρακολουθήστε live τις αγαπημένες σας εκδηλώσεις. Μην ξεχνάτε να γράφετε τα σχόλιά σας για κάθε νέο βιβλίο που διαβάζετε στο bookfriends.gr, το μεγαλύτερο site με βιβλιοκριτικές αναγνωστών από όλη την Ελλάδα. Μπορείτε επίσης να αναζητείτε κριτικές για τίτλους βιβλίων που σας ενδιαφέρουν. Μη χάνετε άλλο χρόνο. Τo Public είναι εδώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης