Τα τελευταία τραγούδια που ερμήνευσε ο Γιώργος Σαρρής παρουσιάζονται απόψε στο Γκάζι

sarris-alexiou

Ο Γιώργος Σαρρής ήταν ο κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος αδερφός της Χαρούλας Αλεξίου, ο οποίος απεβίωσε τον Οκτώβριο του 2017 από καρδιακή ανακοπή

Παρουσιάζεται σήμερα το απόγευμα στις 20.00 στην Αρχιτεκτονική Live στο Γκάζι (Ελασιδών 6) το σπάνιο και τελευταίο τραγουδιστικό υλικό του αείμνηστου Γιώργου Σαρρή: "Γιώργος Σαρρής Η Φωνή του Καθενός".

Ο Γιώργος Σαρρής ήταν ο κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος αδερφός της Χαρούλας Αλεξίου, ο οποίος απεβίωσε τον Οκτώβριο του 2017 από καρδιακή ανακοπή.

Στο τραγούδι πρωτοεμφανίστηκε το 1973 και το τραγούδι το οποίο τον έκανε γνωστό, ήταν οι περίφημες «Νταλίκες» σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Μανώλη Ρασούλη το 1982.

Ο συνθέτης Δήμος Μούτσης το 1976 χρέωσε σε αυτόν ύστερα από παρότρυνση της αδερφής του Χαρούλας Αλεξίου, τη μουσική τριών τραγουδιών τα οποία ερμήνευσε η πρώτη και συμπεριλήφθηκαν στο δεύτερο μεγάλο προσωπικό δίσκο της με τίτλο «Χάρις Αλεξίου 2» ο οποίος κυκλοφόρησε εκείνο το έτος. Αυτό έγινε επειδή ο Μούτσης είχε αποκλειστικό συμβόλαιο με την εταιρεία Collumbia και δεν μπορούσαν να βάλουν το ονοματεπώνυμό του.

Μετά την παρουσίαση του δίσκου (Volume) θα ακολουθήσει αφιέρωμα στον Γιώργο Σαρρή από μεγάλο αριθμό καλλιτεχνών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mouseio_goulandri

Το «Πρώτο Θέμα» μπήκε στο Μουσείο του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή πριν ανοίξει τις πύλες του – Έργα Πικάσο, Μονέ, Καντίνσκι, Πόλοκ, Μέικον θα είναι προσβάσιμα στο κοινό από τις 2 Οκτωβρίου

2
Μ_ΡΕΤΣΙΝΑ_Φ_ΞΕΝΟΣ_Π_ΠΑΣΧΑΛΗ_Π_ΙΩΣΗΦΕΛΛΗΣ_Β_ΚΑΡΑΜΗΤΣΑΝΗΣ

Το μεγάλο βραβείο της κατηγορίας του Διεθνούς Διαγωνιστικού Τμήματος απονεμήθηκε στην ταινία της Chintis Lundgren «Ο Τόμας κάτω από την κοιλάδα με τους άγριους λύκους»