Τα τελευταία τραγούδια που ερμήνευσε ο Γιώργος Σαρρής παρουσιάζονται απόψε στο Γκάζι

Τα τελευταία τραγούδια που ερμήνευσε ο Γιώργος Σαρρής παρουσιάζονται απόψε στο Γκάζι

Ο Γιώργος Σαρρής ήταν ο κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος αδερφός της Χαρούλας Αλεξίου, ο οποίος απεβίωσε τον Οκτώβριο του 2017 από καρδιακή ανακοπή

sarris-alexiou
Παρουσιάζεται σήμερα το απόγευμα στις 20.00 στην Αρχιτεκτονική Live στο Γκάζι (Ελασιδών 6) το σπάνιο και τελευταίο τραγουδιστικό υλικό του αείμνηστου Γιώργου Σαρρή: "Γιώργος Σαρρής Η Φωνή του Καθενός".

Ο Γιώργος Σαρρής ήταν ο κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος αδερφός της Χαρούλας Αλεξίου, ο οποίος απεβίωσε τον Οκτώβριο του 2017 από καρδιακή ανακοπή.

Στο τραγούδι πρωτοεμφανίστηκε το 1973 και το τραγούδι το οποίο τον έκανε γνωστό, ήταν οι περίφημες «Νταλίκες» σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Μανώλη Ρασούλη το 1982.

Ο συνθέτης Δήμος Μούτσης το 1976 χρέωσε σε αυτόν ύστερα από παρότρυνση της αδερφής του Χαρούλας Αλεξίου, τη μουσική τριών τραγουδιών τα οποία ερμήνευσε η πρώτη και συμπεριλήφθηκαν στο δεύτερο μεγάλο προσωπικό δίσκο της με τίτλο «Χάρις Αλεξίου 2» ο οποίος κυκλοφόρησε εκείνο το έτος. Αυτό έγινε επειδή ο Μούτσης είχε αποκλειστικό συμβόλαιο με την εταιρεία Collumbia και δεν μπορούσαν να βάλουν το ονοματεπώνυμό του.

Μετά την παρουσίαση του δίσκου (Volume) θα ακολουθήσει αφιέρωμα στον Γιώργο Σαρρή από μεγάλο αριθμό καλλιτεχνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης