Γιώργος Νταλάρας για Μάνο Ελευθερίου: Όλη η Ελλάδα κλαίει για τη μεγάλη απώλεια

Ntalaras-Eleftheriou

 «Ο Μάνος δεν μου έδωσε μόνο φωνή σε χρόνια δύσκολα, είναι για μένα και την οικογένειά μου, οικογένεια», έγραψε στο Facebook του ο Γιώργος Νταλάρας

Ο Γιώργος Νταλάρας είχε μια ξεχωριστή σχέση με τον Μάνο Ελευθερίου και η θλίψη του για το θάνατό του είναι μεγάλη. Με μήνυμά του στο Facebook ο τραγουδιστής αποχαιρέτισε τον Μάνο Ελευθερίου που έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών.

«Όλος ο κόσμος, όλη η Ελλάδα κλαίει για την μεγάλη απώλεια. Νιώθω σαν το νερό να φεύγει μέσα από τις παλάμες μου. Ο Μάνος δεν μου έδωσε μόνο φωνή σε χρόνια δύσκολα, είναι για μένα και την οικογένειά μου, οικογένεια. Νιώθουμε όλοι ανείπωτη θλίψη», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

secrets_dhistorie_arthro

Η Joséphine de Beauharnais, η Nefertiti, Marie Stuart, η Lucrece Borgia… πρόκειται για γυναίκες που είτε εκτιμιούνταν είτε περιφρονούνταν, είτε αδικήθηκαν είτε ευνοήθηκαν από τη μοίρα, σημάδεψαν την εποχή τους, η καθεμία με την ασυνήθιστη πορεία της.

xytirio

Ένα απολαυστικό ταξίδι στον αντρικό τρόπο σκέψης ,μέσα από μια ξεκαρδιστική διαδρομή στην ψυχοσύνθεση του σύγχρονου άντρα και στον τρόπο που διαχειρίζεται τα αισθήματα του - Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων