Το στήθος της Salma, το εσώρουχο... της Kelly Brook και άλλα στα θεατρικά βραβεία του Λονδίνου

Το στήθος της Salma, το εσώρουχο... της Kelly Brook και άλλα στα θεατρικά βραβεία του Λονδίνου

Προκάλεσε τον θαυμασμό και την... ζαλάδα η Salma Hayek - Το σέξι ατύχημα της Kelly Brook 

Το στήθος της Salma, το εσώρουχο... της Kelly Brook και άλλα στα θεατρικά βραβεία του Λονδίνου
Αψήφισαν το κρύο οι σταρ όχι μόνο για να παρευρεθούν στα θεατρικά βραβεία της Βρετανικής εφημερίδας Evening Standard αλλά και για να δείξουν... αρκετό δέρμα, λες και ήταν καλοκαίρι.

Πρώτη και καλύτερη η Salma Hayek που άφησε με ανοιχτό το στόμα δημοσιογράφους και fans, με ένα πολύ βαθύ ντεκολτέ σε μια ιβουάρ τουαλέτα με φραμπαλά, που αναδείκνυε το πλούσιο στήθος της και την ντελικάτη σιλουέτα της με τις γενναίες όμως καμπύλες...



Κλείσιμο


Ακολούθησε η Kelly Brook που φόρεσε ένα φόρεμα στο χρώμα του κρασιού, που κάλυπτε το ντεκολτέ της -που συνήθως επιδεικνύει- αλλά έδειχνε τα πόδια της. Και ήταν τόσο μεγάλο το σκίσιμο του φορέματος που φάνηκε εντελώς το εσώρουχο της.







Συζητήσεις προκάλεσε και η εμφάνιση της Kate Beckinsale, στην πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της. Η ηθοποιός εμφανίστηκε με μια ανοιξιάτικη μεταξωτή τουαλέτα και με ... όπως φαίνεται νέο πρόσωπο καθώς πολύ σχολίασαν την ελαφρώς αλλαγμένη της εμφάνιση στο πρόσωπο που παρέπεμπε σε lifting.







Η Gillian Anderson η φαντασίωση κάθε άνδρα την δεκαετία του ενενήντα ως Σκάλι στην τηλεοπτική σειρά X-Files, δείχνει πως «το έχει» ακόμα με ένα κολλητό φόρεμα και αρκετά χαμηλό ντεκολτέ που αποκαλύπτει όσα πρέπει..



Η Nicole Kidman πάντα σεμνή, επέλεξε μια ημιδίαφανη τουαλέτα από δαντέλα με άσπρη βάση και μαύρα σχέδια. Η ηθοποιός ήταν και αυτή που κέρδισε το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου. 








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης