O Shia LaBeouf παραδέχεται ότι καταδίωκε τον Alec Baldwin!

O Shia LaBeouf παραδέχεται ότι καταδίωκε τον Alec Baldwin!

Toν ακολουθούσε κρυφά μέχρι το σπίτι του!

O Shia LaBeouf παραδέχεται ότι καταδίωκε τον Alec Baldwin!
Ο νέος Tom Hanks, όπως τον έχουν χαρακτηρίσει τα διεθνή Μέσα, Shia LaBeouf έχει πρωταγωνιστήσει σε ουκ ολίγα τραγελαφικά περιστατικά, υπό την επήρρεια αλκοόλ, και έχει απασχολήσει για τις παράξενες μεθόδους που ακολουθεί για να μπει στον ρόλο του. Ο ηθοποιός που έχει βρίσει αγνώστους, μπλεχτεί σε καβγάδες στα μπαρ , κυνηγήσει αστέγους και χαρακώσει το πρόσωπό του με μαχαίρι για να φαίνονται αληθινά τα τραύματα στην νέο πολεμικό δράμα που πρωταγωνιστεί με τίτλο «Fury», σε πρόσφατη συνέντευξη του παραδέχτηκε ότι καταδίωκε τον Alec Baldwin!

Η κόντρα των δύο ηθοποιών ξεκίνησε στις πρόβες της παράστασης «Orphans» που ανέβηκε στο Broadway. Ο Baldwin είχε αποκαλύψει ότι είχε δεχτεί φραστική επίθεση από τον LaBeouf, επειδή δεν ήξερε καλά τα λόγια του. «Μία μέρα μου επιτέθηκε μπροστά σε όλους. Μου είπε "Με καθυστερείς, και δεν ξέρεις τις ατάκες σου. Και αν δεν ξέρεις τις ατάκες σου, θα συνεχίσω να λέω τις δικές μου» είχε αποκαλύψει ο 55χρονος ηθοποιός στο New York Magazine.

Στην παράσταση ο LaBeouf θα ενσάρκωνε έναν απαγωγέα, και για τον σκοπό αυτό, όπως αποκαλύπτει σήμερα στην συνέντευξη του στο Interview, κοιμόταν τα βράδια σε παγκάκια και πήγαινε με τα πόδια την άλλη μέρα στην πρόβα: «Κοιμόμουν στα πάρκα, ξυπνούσα και πήγαινα με τα πόδια στην πρόβα. Η αποστολή μου ήταν να εκφοβίσω τον Baldwin. Aυτός ήταν ο ρόλος μου και η δουλειά μου ως ηθοποιός. ΄Ηθελα να τον τρομάξω!» είπε. Οι παραγωγοί του έργου αποφάσισαν να τον απολύσουν, συντρίβοντας συναισθηματικά τον ηθοποιό, που έπαθε εμμονή με τον συμπρωταγωνιστή του.

«Δεν μιλούσα στον Baldwin μέχρι που απολύθηκα από τους παραγωγούς του έργου. Μετά την απόλυση μου έμεινα για έναν μήνα στη Νέα Υόρκη και τον ακολουθούσα μέχρι το σπίτι του. Ήμουν ράκος και ακόμα είμαι. Δεν ήξερα τι κάνω. Ξεκίνησα να κάνω boxing. Προσπαθούσα να μην σκέφτομαι τον ρόλο αλλά δεν μπορούσα. Τον ακολουθούσα από τις πρόβες μέχρι το σπίτι του. Μετά είδα την παράσταση, από την πρώτη σειρά. Σηκώθηκα όρθιος και τον χειροκρότησα» είπα ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης