Χριστουγεννιάτικο Bazaar στη «Νέα Γενιά Ζηρίδη» για υποτροφίες σε μαθητές

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στη «Νέα Γενιά Ζηρίδη» για υποτροφίες σε μαθητές

Ο θεσμός αυτός στηρίζει έμπρακτα παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς οικονομικά ομάδες, διακρίνονται, όμως, για τις υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις και το ήθος τους

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στη «Νέα Γενιά Ζηρίδη» για υποτροφίες σε μαθητές
Τα παιδιά, οι εκπαιδευτικοί και οι διοικητικοί συνεργάτες της «Νέας Γενιάς Ζηρίδη» διοργανώνουν και φέτος φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar, το οποίο έχει θέσει ως σκοπό την ενίσχυση του θεσμού των υποτροφιών.

Ο θεσμός αυτός στηρίζει έμπρακτα παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς οικονομικά ομάδες, διακρίνονται, όμως, για τις υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις και το ήθος τους.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη φοιτούν στο σχολείο μαθητές, οι οποίοι στερούνταν ευκαιριών ανάδειξης και αξιοποίησης του δυναμικού τους.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, η «Νέα Γενιά Ζηρίδη» συνεισφέρει στο θεσμό των υποτροφιών, καλύπτοντας το 50% των εξόδων φοίτησης εκείνων των παιδιών που θα επιλεγούν για να φοιτήσουν στο σχολείο μας. Το υπόλοιπο 50% καλύπτεται από τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το Χριστουγεννιάτικο Βazaar.

Η βαθμίδα υποδοχής των μαθητών αυτών είναι το Γυμνάσιο ή το Λύκειο και η επιλογή τους γίνεται κατόπιν συστάσεων από φορείς, όπως είναι η Εκκλησία της Ελλάδος, οι όμοροι δήμοι ή φιλανθρωπικά ιδρύματα. Η ημέρα θα πλαισιωθεί από χριστουγεννιάτικα τραγούδια της χορωδίας και μουσικοκινητικά δρώμενα από όλες τις βαθμίδες του σχολείου μας, αλλά και το συγκρότημα Onirama.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης