Με όλες τις σκηνές του σεξ και χωρίς λογοκρισία το Nymphomaniac

Με όλες τις σκηνές του σεξ και χωρίς λογοκρισία το Nymphomaniac

Ο Lars Von Trier είδε και απόειδε, και μάλλον δεν μπορούσε να αφαιρέσει τις σκηνές του σεξ από την επερχόμενη και πολυαναμενόμενη ταινία του Nymphomaniac.

Με όλες τις σκηνές του σεξ και χωρίς λογοκρισία το Nymphomaniac

Ο Lars Von Trier, ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια για να φτιάξει μια πιο “σοφτ” εκδοχή της ταινίας. Η ταινία που θα βγει σε δύο μέρη και θα διαρκεί τέσσερις ώρες, θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην Κοπεγχάγη ανήμερα των Χριστουγέννων και πλέον θα περιλαμβάνει όλες τις σκηνές σεξ.

Η ταινία του Von Trier, θα είναι η πρώτη που δεν θα λάβει αυτό το τελικό μοντάρισμα που θα την μικρύνει. Μάλιστα το τελευταίο μοντάζ που έκανε ήταν από 5μιση ώρες σε τέσσερις και μάλιστα “αναγκάστηκε” να το κάνει καθώς θα προτιμούσε τις 5μιση ώρες ανέπαφες. Αλλά οι συμβουλές των παραγωγών του ότι πολλοί άνθρωποι θα αποθαρρυνθούν από το να δουν μια ταινία πεντέμισι ωρών, τον έκαναν να δεχτεί την τετράωρη βερζιόν. Αλλά αρνείται να “κόψει” και άλλο χρόνο.

Η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η μούσα του Charlotee Gainsbourg περιγράφει την ερωτική ζωή μιας γυναίκας από την παιδική της ηλικία μέχρι περίπου τα σαράντα πέντε της. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν δέχτηκαν όλοι οι ηθοποιοί να κάνουν όλες τις σκηνές σεξ οι ίδιοι και χρησιμοποιήθηκαν πολλοί σταρ της βιομηχανίας πορνό.

Να σημειωθεί οτι το τελευταίο trailer του Nymphomaniac είχε κοπεί
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης