«Είναι τεράστια τιμή και χαρά να υπηρετήσω στην επιτροπή στη Βενετία», δήλωσε ο Πέιν, ο οποίος έχει τιμηθεί με δύο Όσκαρ καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου για τις ταινίες του «Πλαγίως» (2004) και «Οι Απόγονοι» (2011). «Παρόλο που συμμερίζομαι την αμφιθυμία ενός κινηματογραφιστή όσον αφορά τη σύγκριση ταινιών μεταξύ τους, τιμώ τη σχεδόν 100ετή ιστορία του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Βενετίας (...) Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος».
Ο 64χρονος Πέιν θα ηγηθεί μιας επιτροπής εννέα διεθνών προσωπικοτήτων, η οποία θα απονείμει τα επίσημα βραβεία του φεστιβάλ, περιλαμβανομένου του Χρυσού Λέοντα για την καλύτερη ταινία.
Το 82ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας πρόκειται να λάβει χώρα από τις 27 Αυγούστου ως τις 6 Σεπτεμβρίου 2025.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.