«Είναι τεράστια τιμή και χαρά να υπηρετήσω στην επιτροπή στη Βενετία», δήλωσε ο Πέιν, ο οποίος έχει τιμηθεί με δύο Όσκαρ καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου για τις ταινίες του «Πλαγίως» (2004) και «Οι Απόγονοι» (2011). «Παρόλο που συμμερίζομαι την αμφιθυμία ενός κινηματογραφιστή όσον αφορά τη σύγκριση ταινιών μεταξύ τους, τιμώ τη σχεδόν 100ετή ιστορία του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Βενετίας (...) Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος».
Ο 64χρονος Πέιν θα ηγηθεί μιας επιτροπής εννέα διεθνών προσωπικοτήτων, η οποία θα απονείμει τα επίσημα βραβεία του φεστιβάλ, περιλαμβανομένου του Χρυσού Λέοντα για την καλύτερη ταινία.
Το 82ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας πρόκειται να λάβει χώρα από τις 27 Αυγούστου ως τις 6 Σεπτεμβρίου 2025.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.