«Η Ταράτσα του Φοίβου» συνεχίζει να γράφει τη δική της, ξεχωριστή ιστορία στην καλοκαιρινή ψυχαγωγία της Αθήνας. Από τις 28 Μαΐου και κάθε Τετάρτη βράδυ οι πύλες της θα είναι και πάλι ανοιχτές, στον φιλόξενο χώρο του Θεάτρου Άλσος, με πολύ μουσική, τραγούδι, χορό, χιούμορ αλλά και διάθεση για επικοινωνία.
Έχοντας ξεκινήσει τη διαδρομή της πριν χρόνια από το Γκάζι, ως αναβίωση των παλιών, νοσταλγικών αναψυκτηρίων της πόλης όπου έβγαιναν οι καλλιτέχνες και παρουσίαζαν τα νούμερα τους, «Η Ταράτσα του Φοίβου» φτιάχνει σύγχρονες μουσικές παρέες που ξέρουν πως να διασκεδάζουν με λίγα και καλά.
Εννοείται πως και φέτος oΦοίβος Δεληβοριάς θα υποδεχτεί στη σκηνή δημοφιλείς καλλιτέχνες τα ονόματα των οποίων αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.
Εκπαίδευση, συνεχές mentoring και ουσιαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου.
Συνδυάζοντας σύγχρονα δραστικά συστατικά με στοχευμένες συνθέσεις, η LA VIE EN ROSE προσφέρει ορατά αποτελέσματα μέσα από μια πιο απλή αλλά ουσιαστική skincare προσέγγιση.