Ή μάλλον ήταν, γιατί κάποιοι μασκοφόροι ξήλωσαν το «πιάτο» και το πήραν μαζί τους φαινομενικά ανενόχλητοι.
Ο μυστικοπαθής Βρετανός καλλιτέχνης τις τελευταίες ημέρες δημιούργησε σειρά νέων έργων σε γειτονιές του Λονδίνου. Μια κατσίκα, δύο ελέφαντες και τρεις λύκοι ήταν αυτά που παρουσίασε την Τρίτη και την Τετάρτη.
Κάθε αφορά ανέβαινε μια δημοσίευση στον λογαριασμό του στο Instagram χωρίς κανένα σχόλιο, πυροδοτώντας θεωρίες για το νόημα των έργων.
Φαίνεται όμως ότι κάποιοι ενδιαφέρονται περισσότερο για το έργο παρά για τις θεωρίες, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες στο Instagram.
To BBC σημειώνει ότι, σύμφωνα με το Google maps, το «πιάτο» δεν ήταν στη θέση του πριν εμφανιστεί το έργο του καλλιτέχνη. Μήπως είναι αυτό είναι άλλο ερώτημα που ζητά απάντηση;
Είτε ψάχνεις ένα laptop που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στη δουλειά, είτε εκείνο το gadget που δεν φανταζόσουν πόσο χρήσιμο είναι είτε μια συσκευή καθαρισμού για να σου λύσει τα χέρια, το Golden Hall είναι ο απόλυτος προορισμός και για προϊόντα τεχνολογίας.