Άνοιξη στις οθόνες μας!

Άνοιξη στις οθόνες μας!

Ανοιξιάτικος καιρός, ανοιξιάτικη διάθεση και ώρα να δούμε και να απολαύσουμε όλες τις εντυπωσιακές ταινίες και σειρές που μας φέρνει το Vodafone TV

sympathizer22-4

Sponsored Content

Αφήνοντας πίσω μας τη στάσιμη ενέργεια του χειμώνα, χαιρόμαστε την άνοιξη με ανεβασμένη ψυχολογία και διάθεση για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Ανοίγουμε λοιπόν τα παράθυρα, βολευόμαστε στην πολυθρόνες μας και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το Vodafone TV που αυτόν τον Απρίλιο φέρνει στις οθόνες μας γιαπωνέζους πολέμαρχους, πλοία σε τρικυμιώδεις θάλασσες, καγκελάριους με ψυχικά προβλήματα, αστυνομικούς που βλέπουν οράματα, πολεμικές επιχειρήσεις στο Βιετνάμ και υπερήρωες εγκλωβισμένους σε δυο κόσμους. Στο μενού περιλαμβάνονται οι αγαπημένες σειρές που έχουμε ήδη ξεκινήσει να βλέπουμε και ταινίες που κάνουν τώρα πρεμιέρα. Και για ακόμη μία φορά δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε.

Πρεμιέρες του μήνα και σειρές που αξίζουν να δεις

Shogun
SHOGUN
Η τηλεοπτική μεταφορά του best-seller μυθιστορήματος του James Clavell είναι μια επική σειρά 10 επεισοδίων που συνδυάζει την ίντριγκα και τα παιχνίδια εξουσίας με την υψηλή αισθητική. Βρισκόμαστε στη φεουδαρχική Ιαπωνία του 1600, την ώρα που μαίνεται ένας φοβερός εμφύλιος πόλεμος. Ο Lord Yoshii Toranaga (Hiroyuki Sanada) αγωνίζεται για τη ζωή του την ώρα που ένα μυστηριώδες ευρωπαϊκό πλοίο βρίσκεται ακυβέρνητο κοντά σε κάποιο ψαροχώρι. Ο Άγγλος κυβερνήτης του John Blackthorne (Cosmo Jarvis), καταφθάνει φέρνοντας μυστικά που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Toranaga. Η μοίρα των δύο αντρών συνδέεται στενά με τη Lady Mariko (Anna Sawai), τελευταία απόγονο μιας ατιμασμένης γενιάς και μεταφράστριά τους. Εντυπωσιακή παραγωγή, υπέροχες ερμηνείες και εξαιρετική πλοκή. σε μια συναρπαστική εμπειρία τηλεθέασης.
Η επική σειρά SHOGUN του FX στριμάρει αποκλειστικά στο Disney+ μέσα από το Vodafone TV. Διαθέσιμα και τα 10 επεισόδια του 1ου κύκλου.


The Regime
TheRegime__1_
H σειρά του HBO στην οποία πρωταγωνιστεί η Κέιτ Γουίνσλετ είναι μια μαύρη πολιτική σάτιρα. Η ιστορία αφορά την Έλενα Βέρνχαμ που είναι η καγκελάριος μιας φανταστικής κεντροευρωπαϊκής χώρας. Καθώς έχει περάσει καιρός που δεν έχει βγει από την προεδρική κατοικία, η καγκελάριος γίνεται όλο και πιο παρανοϊκή και αυταρχική και στρέφεται σε έναν δεκανέα με το παρατσούκλι «ο σφαγέας» που τον θεωρεί έμπιστο. Η επιρροή του πάνω στην καγκελάριο αυξάνεται ημέρα με την ημέρα, και όσο η καγκελάριος προσπαθεί να αυξήσει την εξουσία της και να επιβληθεί, τόσο η χώρα βυθίζεται σε μια περίοδο χάους και διάλυσης. Η σειρά της χρονιάς από την ΗΒΟ αποκλειστικά στο Vodafone TV


The Sympathizer
Sympathizer_2
Δέκα ρόλους υποδύεται ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στη σειρά της HBO και της Α24, "The Sympathizer”, στην οποία είναι και συμπαραγωγός. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του βραβευμένου με Pulitzer Viet Thanh Nguyen, και μπλέκει την κατασκοπία με την περιπέτεια με τον πιο ευφάνταστο τρόπο.
Η σειρά αποτελεί μια συναρπαστική αναδρομή στην εποχή του Βιετνάμ ρίχνοντας ταυτόχρονα μια καινούργια ματιά στις εμπειρίες των προσφύγων και των κατασκόπων από τον πόλεμο. Με τις εξαιρετικές ερμηνείες του Χόα Ζουάντε στον πρωταγωνιστικό ρόλο, της Σάντρα Ο και του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. Αποκλειστικά στο Vodafone TV


Veronika
VERONICA
Η αστυνομικός Βερόνικα Γκρεν έχει πολλά να αντιμετωπίσει: τον εθισμό της σε χάπια, τα περίπλοκα οικογενειακά της προβλήματα και τώρα, οράματα ανεξιχνίαστων θυμάτων εγκλημάτων. Όλα ξεκινούν όταν στη διάρκεια ενός πικ νικ βλέπει ένα νεκρό αγόρι να στέκεται μπροστά της. Το αγόρι περιμένει να αποδοθεί δικαιοσύνη, και δεν έχει έρθει μόνο του. Η Βερόνικα συνειδητοποιεί ότι πρέπει να αποκαλύψει την αλήθεια και σύντομα ανακαλύπτει ότι τα ίχνη την οδηγούν σε μια κατεύθυνση που δεν θα περίμενε ποτέ. Καθώς προσπαθεί να κάνει το απίστευτο πιστευτό, οι άνθρωποι γύρω της αρχίζουν να αμφισβητούν τη λογική της. Μπορεί η Βερόνικα να εμπιστευτεί αυτό που βλέπει ή θα την καταβροχθίσουν οι σκιές του παρελθόντος;
Η Veronika σε παραγωγή SHOWTIME και VIAPLAY παίζει αποκλειστικά στο Vodafone TV!


The Flash
FLASH
Ο Έζρα Μίλερ ως Μπάρι Άλεν κυριαρχεί στην οθόνη υποδυόμενος ταυτόχρονα δύο εκδοχές του υπερ-ήρωα, που χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για να σώσει την οικογένειά του αλλά παγιδεύεται σε μια εναλλακτική πραγματικότητα. Σε αυτή, ο Στρατηγός Ζοντ έχει επιστρέψει με σκοπό να καταστρέψει τον πλανήτη, και ο Μπάρι θα πρέπει να πείσει τον συνταξιούχο Μπάτμαν να γυρίσει στη δράση και να ελευθερώσει έναν Κρυπτονιανό από τη φυλακή, αλλά τα πράγματα δεν θα πάνε όπως ακριβώς πρέπει. Παράλληλα σύμπαντα έρχονται σε σύγκρουση κι εμείς δεν μπορούμε να τραβήξουμε τα μάτια μας από την ταινία!
Αποκλειστικά στο Vodafone TV!


Νέες συνδέσεις, νέες δυνατότητες
Με κάθε νέα σύνδεση στο Vodafone TV! αποκτάμε το νέο TV3 Android αποκωδικοποιητή με ανανεωμένο και ιδιαίτερα εύχρηστο μενού. Έτσι, μπορούμε πολύ εύκολα να μεταβούμε στα 25+ κανάλια καθώς και σε όλο το On demand περιεχόμενο, σε δημοφιλείς εφαρμογές (π.χ. YouTube, Netflix, κ.ά.) αλλά και να διαμορφώσουμε προσωποποιημένο μενού μέσα από την κατηγορία “My Home”. Τι άλλο ακόμα; Έχουμε πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές του Google Play, πρόσβαση στα ελεύθερα Digea κανάλια συνδέοντας την κεραία της τηλεόρασης, ενσωματωμένο Chromecast & Bluetooth για σύνδεση άλλων συσκευών όπως για παράδειγμα κονσόλες παιχνιδιών, και τηλεκοντρόλ με μικρόφωνο για φωνητικές εντολές Google Assistant συνδέοντάς το ασύρματα με το WiFi του σπιτιού μας.


Info
Το Vodafone TV προσφέρει μια ποικιλία από 25+ κανάλια όπως HISTORY, NATIONAL GEOGRAPHIC, E! NICKELODEON κ.λπ., ενώ ταυτόχρονα προσφέρει πρόσβαση σε έναν πλούσιο on demand κατάλογο ταινιών και σειρών από τους διασημότερους δημιουργούς περιεχομένου όπως Warner Bros, Disney+, Viaplay και φυσικά το αποκλειστικό περιεχόμενο της ΗΒΟ.

Μπορούμε να αποκτήσουμε το Vodafone TV ως standalone υπηρεσία ή κάνοντας νέα σύνδεση στα προγράμματα Fiber έως 1Gbps απολαμβάνοντας όλο το πλούσιο περιεχόμενο του Vodafone TV και υπερυψηλές ταχύτητες σε προνομιακή τιμή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης