Διαδραστική εμπειρία στην Αρχαία Ολυμπία με το αρχείο του «Αθήνα 2004»

Διαδραστική εμπειρία στην Αρχαία Ολυμπία με το αρχείο του «Αθήνα 2004»

Στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας

foto_Athens_2004_jpg
Μια διαδραστική εμπειρία περιμένει τους επισκέπτες του «Ιστορικού Αρχείου ΑΘΗΝΑ 2004» στην Αρχαία Ολυμπία: Λίγο πριν την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Απριλίου  στην Αρχαία Ολυμπία, στο κτίριο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, παρουσιάζεται το αρχείο που καλύπτει τη χρονική περίοδο από τη διεκδίκηση μέχρι και την ολοκλήρωση της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, το 2004. 
Olympia_foto_Αθηνα_2004

Περιλαμβάνει πλούσιο έντυπο, οπτικοακουστικό και ψηφιοποιημένο υλικό ενσωματωμένο σε διαδραστικά μέσα, καθώς και επίσημα αντικείμενα των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, καθώς η Panel TV αναβάθμισε πρόσφατα τα ψηφιακά συστήματα διάδρασης. 

Το Ιστορικό Αρχείο της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία, σε μια αίθουσα 420 τ.μ.

Ο επισκέπτης του «Ιστορικού Αρχείου ΑΘΗΝΑ 2004» μπορεί μεταξύ άλλων να περιηγηθεί με θεματικά βίντεο σε σημαντικές στιγμές και γεγονότα της εποχής, και να μελετήσει περισσότερα από 3.000 σχέδια Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα.





Ειδήσεις σήμερα

Φρέντι Μπελέρης: Τι θα γίνει εάν εκλεγεί ευρωβουλευτής - Η πίεση στην Αλβανία για να αποφυλακιστεί

ΣΥΡΙΖΑ: Οι 35 υποψήφιοι που θα συμπεριληφθούν στο ευρωψηφοδέλτιο

Αναμονή οκτώ χρόνων για μία τσάντα Hermes - Καψόνια σε πλούσιους πελάτες από διάσημα brands που... τερμάτισαν το marketing
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης