Η τηλεοπτική εμπειρία ανεβαίνει επίπεδο

Η τηλεοπτική εμπειρία ανεβαίνει επίπεδο

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες από τους πλέον διάσημους δημιουργούς περιεχομένου βρίσκονται μαζί μόνο στο Vodafone TV

joker_vodafone

Sponsored Content

Ας το παραδεχτούμε: από την μικρή οθόνη περιμένουμε πλέον όλο και κάτι περισσότερο. Ο πήχης έχει ανέβει ψηλά και καθημερινά αναζητούμε τις ταινίες και τις σειρές εκείνες που συζητιούνται, που έχουν κάνει αίσθηση ή που υπήρξαν σταθμοί στην ιστορία της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Ευτυχώς, μπορούμε να έχουμε αυτό ακριβώς που θέλουμε αφού οι μεγαλύτερες επιτυχίες από τους πλέον διάσημους δημιουργούς περιεχομένου βρίσκονται μαζί μόνο στο Vodafone TV. Έτσι λοιπόν, κάθε μήνα, μπορούμε να βρούμε το νέο περιεχόμενο που κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα, ενώ στην πλούσια On demand βιβλιοθήκη του βρίσκουμε ό,τι είναι πιο hot και συζητιέται. Ενδεικτικά, για τον Φεβρουάριο έρχεται η επική σειρά Shogun, η δωδέκατη σεζόν του American Horror Story, οι ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου που διαγράφει μια εκπληκτική κινηματογραφική πορεία και ο πολυβραβευμένος Joker.


Shogun
Shogun_new
Κλείσιμο
Η τηλεοπτική μεταφορά του best-seller μυθιστορήματος του James Clavell είναι μια μίνι σειρά 10 επεισοδίων, που διαδραματίζεται στην Ιαπωνία το 1600, την ώρα που μαίνεται ένας φοβερός εμφύλιος πόλεμος. Ο Lord Yoshii Toranaga (Hiroyuki Sanada) βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς αγωνίζεται για τη ζωή του με τους εχθρούς του στο Συμβούλιο των Αντιβασιλέων να έχουν ενωθεί εναντίον του. Την ίδια στιγμή, ένα μυστηριώδες ευρωπαϊκό πλοίο βρίσκεται ακυβέρνητο κοντά σε ένα ψαροχώρι, και ο Άγγλος κυβερνήτης του John Blackthorne (Cosmo Jarvis), καταφθάνει φέρνοντας μυστικά που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Toranaga να ανατρέψει την εξουσία και να μειώσει την επιρροή των εχθρών του. Η μοίρα του Toranaga και του Blackthorne συνδέονται στενά με τη μεταφράστριά τους, Lady Mariko (Anna Sawai), μια μυστηριώδη χριστιανή ευγενή, τελευταία απόγονο μιας ατιμασμένης γενιάς. Η Mariko πρέπει να ισορροπήσει ανάμεσα στη σχέση της με τον Blackthorne, τη δέσμευσή της στην πίστη της, και το καθήκον προς τον πατέρα της.
Η καινούργια επική σειρά Shogun του FX κάνει πρεμιέρα στις 27 Φεβρουαρίου και στριμάρει αποκλειστικά στο Disney+ μέσα από το Vodafone TV.


American Horror Story: Delicate
AHSDelicate_new
Φτάσαμε αισίως στη δωδέκατη σεζόν της πιο διάσημης σειράς ανθολογίας που έκανε τον τρόμο να μοιάζει ποπ! Αυτή τη φορά η ιστορία βασίζεται στο μυθιστόρημα "Delicate Condition" της Danielle Valentine, και αφορά μια ηθοποιό που πιστεύει ότι μια δυσοίωνη φιγούρα την καταδιώκει θέλοντας να βεβαιωθεί ότι δεν θα μείνει ποτέ έγκυος. Σημαντικά φάρμακα εξαφανίζονται, τα ραντεβού αλλάζουν εν αγνοία της, και παρόλο που περνά πολλά για να κάνει πραγματικότητα αυτή την εγκυμοσύνη, ούτε ο σύζυγός της δεν πιστεύει ότι κάποιος παίζει περίεργα παιχνίδια μαζί της. Η Κim Kardashian, η Εmma Roberts και η Cara Delavigne είναι οι τρεις πρωταγωνίστριες σε ένα περιβάλλον με πολλές αράχνες, χειρουργικά κρεβάτια και σύριγγες με τρομακτικό περιεχόμενο. Η εγκυμοσύνη μοιάζει να είναι η αρχή ενός πολύ μπερδεμένου κουβαριού!
Η σειρά έρχεται στις 21 Φεβρουαρίου στο Disney+ και μέσα από το Vodafone TV….και δεν θα σας αφήσει να κοιμηθείτε!


Lanthimos tribute
Dogtooth_still2
Η πορεία του Γιώργου Λάνθιμου στο κινηματογραφικό στερέωμα είναι σταθερά ανοδική. Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των δημιουργών παγκοσμίως, αλώνει τα βραβεία και όσο προετοιμάζεται για μια ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία στα φετινά Όσκαρ με το Poor Things, κάνει μια στάση στο Vodafone TV! Αποκλειστικά εδώ λοιπόν μπορούμε να απολαύσουμε όλες τις ταινίες του μεγάλου Έλληνα σκηνοθέτη. Η weird «Κινέττα», ο «Κυνόδοντας» με την ιδιόμορφη πενταμελή οικογένεια, το απομονωμένο ξενοδοχείο στον «Αστακό», ο βραβευμένος στις Κάννες «Θάνατος του ιερού ελαφιού» και η υποψήφια για 10 Όσκαρ «Ευνοούμενη» είναι κομμάτια του ιδιαίτερου σύμπαντος που έχει δημιουργήσει ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης και μπορούμε να το εξερευνήσουμε από την άνεση του σπιτιού μας. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πλήττει κανένας όταν τον συνεπαίρνει το υπέροχο «αλλόκοτο κύμα» του Λάνθιμου.


Joker
JOKER_copy
Ο Άρθουρ Φλεκ, είναι ένας αποτυχημένος κωμικός που εξαιτίας της ιδιαίτερης εμφάνισής του και του αντικοινωνικού του χαρακτήρα γίνεται συχνά θύμα φραστικών και σωματικών επιθέσεων οι οποίες συνήθως καταλήγουν με τον ίδιο πεσμένο στο δρόμο. Είναι ένα πλάσμα πνευματικά διαταραγμένο που γελά υστερικά και περιφέρεται ψυχικά τραυματισμένος στους δρόμους μιας εχθρικής πόλης. Παρόλα αυτά, ονειρεύεται μια καριέρα στο stand-up comedy, μια σχέση γεμάτη αγάπη και μια ευτυχισμένη καθημερινότητα. Και κάπως έτσι, η υπερηρωική περιπέτεια δεν μοιάζει καθόλου με κάτι τέτοιο καθώς η εγκληματικότητα παίρνει φωτιά στη Γκόθαμ Σίτυ και το χάος ακολουθεί.
Αυτό είναι το Joker του Todd Phillips, μια ταινία βασισμένη σε χαρακτήρες της DC Comics με τον Joaquin Phoenix στον ομώνυμο ρόλο, ο οποίος πήρε και το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου. Η ταινία βραβεύτηκε με τον Χρυσό Λέοντα στο φεστιβάλ Βενετίας, ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις και παίζει αποκλειστικά στο VODAFONE TV!


Info
Το Vodafone TV προσφέρει μια ποικιλία από 35+ κανάλια όπως HISTORY, NATIONAL GEOGRAPHIC, E! NICKELODEON κ.λπ., ενώ ταυτόχρονα προσφέρει πρόσβαση σε έναν πλούσιο on demand κατάλογο ταινιών και σειρών από τους διασημότερους δημιουργούς περιεχομένου όπως Warner Bros, Disney+, Viaplay και φυσικά το αποκλειστικό περιεχόμενο της ΗΒΟ.

Μπορούμε να αποκτήσουμε το Vodafone TV ως standalone υπηρεσία από 9,90€/μήνα ή κάνοντας νέα σύνδεση στα προγράμματα Fiber έως 1Gbps απολαμβάνοντας όλο το πλούσιο περιεχόμενο του Vodafone TV και υπερυψηλές ταχύτητες σε προνομιακή τιμή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης