Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν: Ανεβάζει μια παράσταση για όσους... δεν αντέχουν τα Χριστούγεννα

Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν: Ανεβάζει μια παράσταση για όσους... δεν αντέχουν τα Χριστούγεννα

Με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Ήρθαν τα Χριστούγεννα κι η Πρωτοχρονιά! (δυστυχώς)»

Kostas_Koutsolelos
Εάν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που υποφέρουν την παραμονή των Χριστουγέννων, που τους πιάνει τρόμος στην ιδέα του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν, που δεν αντέχουν τα πολύβουα μαγαζιά, τα φωτάκια, τα λαμπάκια, τις μπαλίτσες, τα παράφωνα κάλαντα, τις παραγεμισμένες γαλοπούλες, τις ψεύτικες ευχές, τους μπαγιάτικους κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα με σοκολάτα, τις φουσκωμένες κοιλιές, τις παγιέτες, τα περιττά δώρα, το συγγενολόι, τα φωνακλάδικα παιδάκια-ανιψάκια- βαφτιστηράκια, ίσως νιώσετε λιγότερο μόνοι και μόνες σε μια πρωτότυπη πρόταση του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν που φτιάχτηκε ειδικά για αυτές τις μέρες και ειδικά για εσάς.

Πρόκειται για την παράσταση «Ήρθαν τα Χριστούγεννα κι η Πρωτοχρονιά! (δυστυχώς)», σε κείμενα και σκηνοθεσία Κώστα Κουτσολέλου, που θα φιλοξενείται από τις 18 Δεκεμβρίου και μόνον για εννέα συνολικά παραστάσεις, στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν

Και μπορεί να ακούσετε πολλές γνωστές χριστουγεννιάτικες «επιτυχίες», όμως δε θα παρακολουθήσετε «μια μουσικοχορευτική παράσταση για τη μαγεία των Χριστουγέννων», ούτε «μια πλούσια εορταστική υπερπαραγωγή για όλη την οικογένεια», ούτε καν «μια μεταμοντέρνα χριστουγεννιάτικη ιστορία».

Αυτή είναι μια παράσταση για όλους τους ανθρώπους που τέτοιες μέρες αισθάνονται ότι ταυτίζονται κάπως με τον Σκρουτζ. Τουλάχιστον, πριν τον «καταλάβει το πνεύμα των Χριστουγέννων».

Κλείσιμο
Στην παράσταση παίζουν οι Κώστας Κουτσολέλος, Δημήτρης Μαγγίνας, Ελένη Νιωτάκη και Γαβριήλ Ζήσης.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων

Δευτέρα 18/12 στις 9μμ
Τρίτη 19/12 στις 9μμ
Κυριακή 24/12 στις 8μμ
Τρίτη 26/12 στις 9μμ
Τετάρτη 27/12 στις 9μμ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης