All that Jazz στο Αγρίνιο

All that Jazz στο Αγρίνιο

Για πρώτη φορά η Jazz στους δρόμους του Αγρινίου

jazz-2
Ένα πολύχρωμο festival, το Agrinio Jazz Breeze Festival 2023, χάρισε μοναδικές στιγμές στους Αγρινιώτες και τους επισκέπτες της πόλης.

Κάθε πρωί σε κεντρικούς πεζοδρόμους της πόλης η ραδιοφωνική παραγωγός Christina Chatz, σε ένα street radio live show, σκόρπιζε jazz ήχους και αγαπημένες μελωδίες που συνόδευαν τους Αγρινιώτες στην καθημερινότητα τους.
jazz-1

Τα απογεύματα στο κτίριο της παλαιάς Λαχαναγοράς Αγρινίου έγιναν workshops με δωρεάν σεμινάρια από καταξιωμένους, εξαιρετικούς μουσικούς της τζαζ, όπως τους Gilad Atzmon, James Basdanis και Μιχάλη Μπρούζο.

Τα βράδια πραγματοποιήθηκαν τέσσερις συναυλίες jazz και εναλλακτικής μουσικής σε κεντρικούς πεζοδρόμους από το Μουσικό σύνολο των Poesis, Jazztronica duet, τον James Basdanis και το σχήμα Μιχάλης Μπρούζος trio με cinematic μουσικές αναφορές.
jazz-3

Κλείσιμο
Στο πλαίσιο τού AJBFestival, την τελευταία ημέρα ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός σύνθεσης με το σημαντικό έπαθλο της δωρεάν δισκογραφικής παραγωγής και διανομής για τον νικητή, προσφορά της παραγωγού εταιρείας Jazz breeze records.

Νικητές αναδείχθηκαν ο Θανάσης Μπέστιας και ο Μανώλης Μπεκράκης.
jazz-4

Το AJBFestival '23 διοργανώθηκε από τον Δήμο Αγρινίου σε παραγωγή της Jazz Breeze records & radio.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης