Ενδεχόμενη τροποποίηση ωραρίου λειτουργίας των αρχαιολογικών χώρων λόγω καύσωνα

Ενδεχόμενη τροποποίηση ωραρίου λειτουργίας των αρχαιολογικών χώρων λόγω καύσωνα

Μετά από ενημέρωση που θα λάβει το ΥΠΠΟ από την ΕΜΥ, θα εκδοθεί ανακοίνωση με τις ώρες που θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μνημεία

Arxaiologikoi_Xoroi
Η Γενική Γραμματεία Πολιτισμού σας ενημερώνει ότι τις επόμενες ημέρες, λόγω επερχόμενων ακραίων θερμοκρασιών, ενδέχεται να τροποποιηθεί το ωράριο λειτουργίας των αρχαιολογικών χώρων της χώρας, κατά τις μεσημβρινές ώρες.

Σήμερα Πέμπτη, μετά από επικαιροποιημένη ενημέρωση που θα λάβει το Υπουργείο Πολιτισμού από την Ε.Μ.Υ., θα εκδοθεί ανακοίνωση με τις ώρες που θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μνημεία.

Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων, από σήμερα Πέμπτη 20/7/2023 έως και την Κυριακή 23/7/2023, έχει εξαγγείλει τετράωρη στάση εργασίας, από τις 16:00 μέχρι τις 20:00.

Όσοι προγραμματίζουν να επισκεφθούν κάποιον αρχαιολογικό χώρο κατά τις απογευματινές ώρες, παρακαλούνται να ενημερώνονται τηλεφωνικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες, για πιθανή νέα τροποποίηση του ωραρίου λειτουργίας, λόγω της εξαγγελθείσας στάσης εργασίας.

Για πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία των αρχαιολογικών χώρων, οι επισκέπτες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα που αναφέρονται στο link.

Ειδήσεις σήμερα:

Βρήκαν αποδείξεις και σπρέι στη σακούλα με το κεφάλι του τεμαχισμένου άνδρα στα Χανιά - Τα σημεία «κλειδιά» για την εξιχνίαση

Μάχη σε Δυτική Αττική και Ρόδο, σε ύφεση η φωτιά στη Λακωνία - Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση και πάρκα


Χωρίς τις αισθήσεις της και με αιμορραγία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η παρουσιάστρια Τζίνα Ντρούλις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης