Waterboys: Το μήνυμα του Mike Scot στο ελληνικό κοινό εν όψει της συναυλίας τους στο Ηρώδειο

Waterboys: Το μήνυμα του Mike Scot στο ελληνικό κοινό εν όψει της συναυλίας τους στο Ηρώδειο

Η σχέση του αρχηγού του θρυλικού συγκροτήματος με την ελληνική μυθολογία

Waterboys
Με ένα ενθουσιώδες μήνυμα προς το ελληνικό κοινό οι θρυλικοί Waterboys  εκφράζουν την ανυπομονησία τους να έρθουν στην Αθήνα για τη μεγάλη συναυλία που θα δώσουν στις 22 Ιουνίου στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του φετινού προγράμματος του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Waterboys @ Acropolis


«Ω! Γεια σου Αθήνα! Είναι τόσο σπουδαίο το γεγονός ότι θα παίξω για εσάς! Γεια σας Αθηναίοι! Είμαι ο Mike Scott από τους Waterboys τη μεγαλύτερη rock and roll μπάντα στον κόσμο, και θα παίξουμε στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο μεγαλειώδες Ηρώδειο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε σε αυτόν το μυθικό και πανέμορφο χώρο και απολαμβάνουμε το γεγονός ότι θα παίξουμε στην Αθήνα ακόμη μία φορά. Θα σας δω εκεί» λέει ο αρχηγός του συγκροτήματος, Mike Scot ο οποίος εμπνέεται διαχρονικά από την ελληνική μυθολογία και δεν σταμάτα να αναζητά τον αρχαίο θεό Πάνα.

Κλείσιμο
Οι Waterboys είναι η μπάντα που με τη μελωδικότητα και τον λυρισμό της, σημάδεψε τις δεκαετίες του ‘80 και του ‘90 διεθνώς και γέννησε τον όρο Big Music –μια τάση που παραμένει έως σήμερα επίκαιρη. Ο Mike Scott δείχνει ιδιαίτερη αγάπη για την Ελλάδα, εμπνέεται από την

Η μουσική τους συνδυάζει το φολκ με το ροκ εν ρολ, είναι μεθυστική, αταξινόμητη, χαρούμενη και ζωηρή, Μία μαγική μουσική. Εκφράζει μια αρχέγονη μορφή ελευθερίας, ένα μουσικό κάλεσμα στην παιδικότητα, στον παρορμητισμό.


Ειδήσεις σήμερα:

«Supercars»: To κύκλωμα της Πάτρας έταξε πολυτελές Range Rover σε τιμή… μικρού αυτοκινήτου

Σοκ σε κολυμβητήριο στη Μεταμόρφωση - Διεστραμμένος φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια με μαγιό

Τύρναβος: Βίαζαν την 22χρονη και την κατέγραφαν σε κινητό τηλέφωνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης