Θέατρο Olvio: Ανεβάζει τη θεατρική διασκευή της ταινίας «Ο Σημαδεμένος»

Θέατρο Olvio: Ανεβάζει τη θεατρική διασκευή της ταινίας «Ο Σημαδεμένος»

Από την ομάδα Splish Splash

Scarmfece_-_parastasi
Η κλασική, αγαπημένη κινηματογραφική ιστορία «Scarmface», γνωστή στο ελληνικό κοινό ως «Ο Σημαδεμένος» μεταφέρεται, από την ομάδα Splish Splash, στη σκηνή του θεάτρου «Olvio» (Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός) όπου θα παρουσιάζεται από τις 28 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο.

Ν. Υόρκη, 1932. Ποτοαπαγόρευση… Εποχή όπου το οργανωμένο έγκλημα και η δράση της Μαφίας είναι παγκοσμίως ξακουστή. Ο Toni Cazzo, ένας νεαρός Σικελός, με τις ευλογίες της μητέρας του θα μπλεχτεί στα πλοκάμια της Μαφίας, με μόνο σκοπό να γίνει αρχηγός της. Η αλαζονεία του και ένα.. σημάδι.. αρκεί να φέρει την καταστροφή. Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών αρχίζει…

Ο Johnny O, εμπνευσμένος από τη χρυσή εποχή του βωβού κινηματογράφου και την πρωτότυπη ταινία «Ο Σημαδεμένος» του 1932, παρουσιάζει μια σατιρική παντομιμική παράσταση, με πρωτότυπο σενάριο, δίνοντας έμφαση στη σωματική κίνηση, την έκφραση και λιγότερο στο λόγο. Πρωτότυπα δισδιάστατα σκηνικά, κοστούμια και μουσική εποχής, αναπαριστούν μοναδικά τη συγκλονιστική κινηματογραφική ιστορία που όλοι αγαπήσαμε, σε μια καταιγιστική θεατρική εμπειρία.

Ο ίδιος πρωταγωνιστεί μαζί με τους Γιώργος Ντούση, Αλέξης Βιδαλάκης, Μαρία Μπαλούτσου, Βασίλης Καζής, Εύη Κολιούλη και Χριστίνα Δενδρινού.

Πρόγραμμα παραστάσεων
Κλείσιμο
Κάθε Σάββατο στις 21:15
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης