Placebo: Ακυρώνεται η αποψινή τους συναυλία στη Θεσσαλονίκη, θα παίξουν αύριο στην Αθήνα

Placebo: Ακυρώνεται η αποψινή τους συναυλία στη Θεσσαλονίκη, θα παίξουν αύριο στην Αθήνα

Στην ανακοίνωσή τους επικαλούνται λόγους υγείας - Σε ποιες άλλες πόλεις του εξωτερικού δεν εμφανίστηκαν

Placebo
Λίγες μόλις ώρες πριν ανέβουν στη σκηνή οι Placebo ακύρωσαν τη αποψινή τους συναυλία στη Μονή Λαζαριστών Θεσσαλονίκης επικαλούμενοι λόγους υγείας.  Στην επίσημη ανακοίνωσή τους, ωστόσο, επισημαίνουν πως το προγραμματισμένο για αύριο, Πέμπτη, live τους στην Αθήνα, στην Τεχνόπολη, θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

«Με μεγάλη μας απογοήτευση και θλίψη ανακοινώνουμε πως εξαιτίας προβλήματος υγείας που έχει προκύψει στη μπάντα και σύμφωνα με ιατρικές οδηγίες είμαστε αναγκασμένοι να ακυρώσουμε το αποψινό σόου μας στη Μονή Λαζαριστών Θεσσαλονίκης. Απολογούμαστε ειλικρινώς για την απογοήτευση που θα προκαλέσει αυτή η ακύρωση. Μάς πονά πολύ το να σάς απογοητεύουμε, ειδικά την τελευταία στιγμή» σημειώνει η δημοφιλής μπάντα και προσθέτει: «Μια ημέρα ξεκούρασης και ανάπαυσης θα μας επιτρέψει να παίξουμε κανονικά στην Αθήνα».

Important announcement in regards to our show tonight in Thessaloniki, Greece.

Posted by Placebo on Wednesday, July 20, 2022

Επιπλέον, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως οι κάτοχοι των εισιτηρίων για την αποψινή συναυλία, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι πολλοί καθώς η προπώλήση πήγε εξαιρετικά καλά,  μπορούν να τα εξαργυρώσουν.

Να πούμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη ακύρωση που κάνουν οι Placebo τις τελευταίες ημέρες. Το προηγούμενο δεκαήμερο αναγκάστηκαν να ακυρώσουν κι άλλες προγραμματισμένες συναυλίες της περιοδείες τους σε διάφορες πόλεις μεταξύ των οποίων η Βουδαπέστη και Σκόπια. Στις σχετικές ανακοινώσεις μάλιστα ανέφεραν ως πηγή του προβλήματος την Covid – 19 από την οποία προσβλήθηκε κάποιο μέλος τους. Δεν φαίνεται ωστόσο να συμβαίνει κάτι ανάλογο και τώρα καθώς η αυριανή τους συναυλία θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Υπεράνθρωπες οι μάχες των πυροσβεστών με τις φλόγες στην Πεντέλη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Άγκυρα βγάζει τον Αύγουστο στην Μεσόγειο το γεωτρύπανο «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν»

Αισθάνθηκε τύψεις κι επέστρεψε στο σπίτι ο 84χρονος στην Ανθούσα πριν πατήσει τη σκανδάλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης