Muse: Το εκρηκτικό μουσικό τρίο έρχεται στην Αθήνα για μια ανεπανάληπτη συναυλία στο ΟΑΚΑ

Muse: Το εκρηκτικό μουσικό τρίο έρχεται στην Αθήνα για μια ανεπανάληπτη συναυλία στο ΟΑΚΑ

Αύριο το βράδυ, το διάσημο βρετανικό συγκρότημα θα πατήσει ελληνικό έδαφος - Την Τετάρτη 29 Ιουνίου θα τα δώσουν όλα μπροστά στο κοινό των περίπου 35.000 θεατών

muse839290
Ο Matt Bellamy δεν έχει ξεχάσει εκείνα τα βράδια που μαζί με τους φίλους του ανέβαιναν σε ένα λόφο και αγνάντευαν από ψηλά την πόλη τους πίνοντας μια μπύρα. Το Τέiνμαουθ ευτυχώς δεν είναι μια άχρωμη βρετανική πόλη, αλλά ένα όμορφο παραθαλάσσιο θέρετρο, όπου ειδικά τα καλοκαίρια γινόταν χαμός από επισκέπτες.

Εκεί ανδρώθηκε ο Matt, εκεί γνώρισε τον Chris Wolstenholme και τον Dominic Howard, μαζί με τους οποίους φόρμαρε τους Muse, ένα εκρηκτικό τρίο, που έρχεται με φόρα την Τετάρτη 29 Ιουνίου να... δονήσει το OAKA.

Muse - Supermassive Black Hole [Live From Wembley Stadium]


Έχουν περάσει πολλά χρόνια -28 για την ακρίβεια- από εκείνη τη μέρα που κέρδισαν ένα τοπικό διαγωνισμό «Battle of Bands», όταν λέγονταν Rocket baby dolls. Κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης εμφάνισης είχαν τέτοια ένταση που έσπασαν τα όργανα και τον εξοπλισμό τους, κέρδισαν όμως το πρώτο βραβείο. «Ήταν κάτι σαν διαμαρτυρία αυτή η κίνηση, μια δήλωση αν θέλεις, οπότε όταν ανακοινώθηκε ότι νικήσαμε, πάθαμε ένα σοκ και μετά από αυτό αρχίσαμε να παίρνουμε την όλη υπόθεση στα σοβαρά».

Παράτησαν ταυτόχρονα τις δουλειές που είχαν για τα προς το ζην, άλλαξαν το όνομα του γκρουπ σε Muse και έφυγαν από το Τέϊνμαουθ, άρχισαν να χτίζουν σιγά-σιγά την φήμη τους, ήρθαν οι πρώτες ηχογραφήσεις και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Κλείσιμο
muse_2


Την Κυριακή το βράδυ τα έδωσαν όλα στη Μαγιόρκα, μπροστά σε ένα κοινό που αποθέωσε την εμβληματική μπάντα από την Αγγλία, η οποία είναι το κορυφαίο όνομα στο φετινό Eject Festival.

Το συγκρότημα φτάνει στην Αθήνα αύριο το βράδυ και θα διαμείνει σε πολύ γνωστό ξενοδοχείο στο Λαγονήσι, ενώ την Τετάρτη θα εμφανιστεί μπροστά σε περίπου  35.000 θεατές.

muse_3


Πριν από αυτούς, θα ζεστάνουν το κοινό λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα η Danai Nielsen, οι Nothing But Thieves και o Yungblood, ενώ οι Muse θα ανέβουν στη σκηνή λίγο πριν τις δέκα το βράδυ.

Εκεί, αυτοί οι τρεις τύποι που έχουν διασκευάσει ακόμη και Prince -μακάρι να πουν το «Sign o the Times»- θα αποδείξουν για ποιον ακριβώς λόγο θεωρούνται, από πολύ κόσμο και έγκριτα μουσικά περιοδικά, η καλύτερη live μπάντα στον πλανήτη.

Muse – Sign O’ The Times (Prince cover)


Ειδήσεις σήμερα

«Μας σκούντηξε και μας κοίταξε άγρια», λένε οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα

Πλεύρης για κορωνοϊό: Ίσως ληφθούν ήπια μέτρα το φθινόπωρο - Δεν έχει νόημα τώρα

Φορολοταρία Μαΐου: Οι τυχεροί λαχνοί - Δείτε αν κερδίσατε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης