«Top Gun: Maverick» - Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει το Μάιο στους κινηματογράφους με τη στολή του πιλότου

«Top Gun: Maverick» - Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει το Μάιο στους κινηματογράφους με τη στολή του πιλότου

Η υπόθεση του σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας του 1986 και ποια ηθοποιός θα υποδυθεί τη νέα αγαπημένη του Μάβερικ - Δείτε το τρέιλερ και βίντεο από τα εντυπωσιακά γυρίσματα

top-gun
Ο Τομ Κρουζ ξαναβάζει τη στολή του πιλότου και τα χαρακτηριστικά Ray – Ban γυαλιά ηλίου και ετοιμάζεται να απογειωθεί. Περισσότερα από 30 χρόνια μετά την μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία του, το «Top Gun» επιστρέφει, και θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες, μετά από αρκετές αναβολές, στις 25 Μαΐου.

Top Gun: Maverick | Training Featurette


«Top Gun: Maverick» είναι ο τίτλος του πολυαναμενόμενου σίκουελ που βρίσκει τον ώριμο πλέον αλλά εξίσου μάχιμο με το ένδοξο παρελθόν του Τομ Κρουζ να εκπαιδεύει νέους πιλότους. Όχι μόνον αποφεύγει να βολευτεί σε κάποια ανώτερη θέση γραφείου αλλά αναλαμβάνει να προετοιμάσει μια διμοιρία αποφοίτων για μια εξειδικευμένη και ιδιαίτερα απαιτητική αποστολή. Ανάμεσά τους όμως βρίσκεται και ο γιος του αγαπημένου του φίλου Υποσμηναγού Νικ Μπράντσο, ο οποίος είχε φύγει από τη ζωή κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Aπώλεια οδυνηρή που παραλίγο να οδηγήσει τον Μάβερικ στο να εγκαταλείψει την αεροπορία. Η συνάντηση αυτή ξυπνά άσχημες μνήμες από το παρελθόν αλλά και φοβίες που ο πρωταγωνιστής είχε είχε θάψει βαθιά μέσα του εδώ και δεκαετίες. Θα καταφέρει τελικά να ξεπεράσει τα φαντάσματα του παρελθόντος και να φέρει εις πέρας την επικίνδυνη αποστολή που ανέλαβε χωρίς απώλειες;

Top Gun: Maverick | NEW Official Trailer (2022 Movie) - Tom Cruise


Κλείσιμο
Η απάντηση θα δοθεί σε κάτι παραπάνω από έναν μήνα οπότε θα αρχίσει να προβάλλεται η ταινία, η πρεμιέρα της οποίας χρειάστηκε να αναβληθεί όχι μία αλλά τρεις φορές. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να βγει τον Ιούλιο του 2019 αλλά χρειάστηκε τελικά περισσότερος χρόνος προκειμένου η παραγωγή να δουλέψει πάνω στις δύσκολες σκηνές των πτήσεων. Κι έπειτα ήρθε η πανδημία με αποτέλεσμα η επιστροφή του Τομ Κρουζ με τη στολή του πιλότου να χρειαστεί να περιμένει άλλα δύο χρόνια.

H Τζένιφερ Κόνελι είναι η νέα αγαπημένη του Τομ Κρουζ στην ταινία

Τη σκηνοθεσία του σίκουελ υπογράφει ο Τζόζεφ Κοζίνσκι και το σενάριο οι Έχρεν Κρούγκερ, Έρικ Σίνγκερ, Κρίστοφερ Μαγκουάιρ. Πρωταγωνιστούν επίσης η Τζένιφερ Κόνελι, η οποία υποδύεται μια ιδιοκτήτρια μπαρ και ελεύθερη μητέρα η οποία θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του Τομ Κρουζ, ο Μάιλς Τέλερ ως γιος του Νικ Μπράντσο, και ο Τζον Χαμ ενώ συμμετέχει και ο Βαλ Κίλμερ τον οποίο είχαμε δει και στην πρώτη ταινία.

Ειδήσεις σήμερα:

Το σχέδιο για την ακρίβεια: Ρεύμα σε τιμές προ κρίσης από τον Μάιο

Μακρόν: Με ανοιχτό πουκάμισο που αποκαλύπτει το δασύτριχο στήθος του σε νέες «παρασκηνιακές» φωτογραφίες

Επίδομα βενζίνης: Ανοίγει σε λίγες ημέρες η πλατφόρμα, πώς θα κάνετε την αίτηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης