Όταν ο «παλιός» Mick Jagger συναντήθηκε με τον «νέο και ωραίο» Damiano David
09.11.202106:40
Αναστασία Κουκά
Οι θρυλικοί Rolling Stones επέλεξαν τους Ιταλούς Maneskin για να ανοίξουν την συναυλία τους στο Λας Βέγκας - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Όταν πριν λίγους μήνες τα μέλη της ιταλικής ροκ μπάντας των Maneskin προετοιμάζονταν για την συμμετοχή τους στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision ήταν αδύνατο να φανταστούν πως πολύ σύντομα θα βρίσκονταν στην ίδια σκηνή με τους θρυλικούς Rolling Stones. Η ζωή όμως και η τύχη τα έφεραν έτσι ώστε ο παλιός Mick Jagger και ο νέος και ωραίος Damiano David όχι απλώς να συναντηθούν αλλά και παίξουν στην ίδια συναυλία, στο Λας Βέγκας, ενώπιον δεκάδων χιλιάδων θεατών.
Ο Μικ Τζάγκερ με τους Ιταλούς Maneskin στα παρασκήνια της συναυλίας τους στο Λας Βέγκας
Η δυναμική εμφάνιση των Maneskin στην Eurovision, με την οποία απέσπασαν την πρώτη θέση, και ιδιαιτέρως το ακαλλιέργητο μεν γνήσιο δε star quality που βγάζει ο τραγουδιστής τους, έκανε πολλούς να μιλούν για ένα γκρουπ που διαθέτει χαρακτηριστικά παλιών καλών ροκ συγκροτημάτων. Την αυθεντική τους στόφα φαίνεται πως διέκριναν και οι «Γερόλυκοι» οι οποίοι τους κάλεσαν να ανοίξουν την μεγάλη συναυλία που έδωσαν προχθές το βράδυ στο Λας Βέγκας και εκ του αποτελέσματος αποδείχτηκε πως πολύ σωστά έπραξαν.
«Καλησπέρα Λας Βέγκας! Είναι τιμή για μάς που βρισκόμαστε εδώ και που έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε4 στη σκηνή με την σπουδαιότερη μπάντα όλων των εποχών» αναφώνησε ο Damiano, μην μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Αμέσως μετά παρουσίασε με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ – όλοι ντυμένοι με κοστούμια που παρέπεμπαν στην αμερικανική σημαία – το «Zitti e Buoni» και άλλα κομμάτια από την δισκογραφία τους μεταξύ των οποίων και το ξεσηκωτικό «I Wanna Be Your Slave» ξεσηκώνοντας τα πλήθη.
Όταν ήρθε η στιγμή να παραδώσουν τη σκυτάλη στους ακούραστους Rolling Stones, o Μικ Τζάγκερ τους είπε χαμογελώντας: «Σας ευχαριστούμε πολύ παιδιά!» ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο το πρώτο μεγάλο όνειρο των Ιταλών που δείχνουν αποφασισμένοι να κατακτήσουν το κόσμο.